1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Doğan’ı zor günler bekler”
“Doğan’ı zor günler bekler”

“Doğan’ı zor günler bekler”

Doğan Türk Birliği eski başkanlarından Murat Girgen, “Geçtiğimiz sezon öncesi, yaptığım önerileri kabul etmeyen yönetim, şimdi sen haklısın gel yeniden başkan ol diyor. Suni bütçelerle bir yerlere varılmayacağını söylerken bu yapı içerisinde bulunan başta

A+A-

Hüseyin KIRAL

2010 – 2011 ve 2011 – 2012 futbol sezonlarında Doğan Türk Birliği’nde (DTB) başkanlık yapan Murat Girgen, DTB adına sezonu ve sezon sonu kulüp yönetimi ile ilgili yaşananları değerlendirdi.
Girgen, sezon öncesi yönetime “Bu yapı ve bu bütçelerle, bu kulübün devamlılığını sağlayamayız, bütçemizi küçültüp, hedeflerimizi değiştirip yolumuza devam edelim dedim kabul görmedi. Bende, DTB başkanlığından ayrıldım” ifadelerini kullandı.

150 bin TL yerine, şimdi 12 bin sterlin
Girgen “Sezon öncesi, hükümet içerisine tesis yapmamız için kulübe arsa tahsis etti. Tam bu sırada ülkemizin ve DTB yıldız futbolcuları Sabri – Raif kardeşler için 150 bin TL’lik transfer teklifi geldi” diye konuşurken “Bu teklifi yönetime götürdüm, gelin bu arkadaşlaımız için yapılan bu teklifi değerlendirelim ve alacağımız para ile de arsa içerisine yatırım yapalım dedim kabul görmedi” dedi. “Ancak Sabri – Raif kardeşler şimdi haklı olarak serbest transfer haklarını kullanarak DTB’den ayrılmak istiyorlar” diyen Girgen “Yani bu da kulübe 12 bin sterlin getirecek” diye konuştu.

“Yeniden Başkan olmamı istiyorlar”
“Bu yapılarla, kulüp yöneticiliği yapılamayacağı aşikar olan bir ortamda kalmak istemedim ve sezon öncesi başkanlığa aday olmadım” açıklamasında bulunan Murat Girgen, “Bayar arkadaşım iki yıllığına geldiği başkanlık görevinden bir yılın sonunda istifa etti” dedi.
“O dönemde benimle ayrı fikirde olan kişiler şimdi bana gelip haklı olduğumu ve yeniden kulübe başkan olmamı istiyorlar” açıklamasında bulunan Murat Girgen, “Suni bütçelerle bir yerlere varılmayacağını söylerken bu yapı içerisinde bulunan başta DTB’ni çok zor günler bekler” dedi.

Bu haber toplam 1404 defa okunmuştur