1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğancı geleceği düşünüyor
Doğancı geleceği düşünüyor

Doğancı geleceği düşünüyor

Kızıldere: “A takımın omurgasını oluşturuyoru

A+A-

Doğancı Spor Kulübü, altyapısına ve geleceğine yatırım yaparak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Ülkemiz futbolunun içerisinde bulunan altyapı eksikliğinin kendileri tarafından da hissedildiğini dile getiren Başkan Barış Kızıldere, bu kapsamda 2012 Haziranında oluşturdukları arılar, minikler ve yıldızlar kategorileri ile aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Doğancı ve çevre yerleşim yerlerinden de katılım olan altyapılarına, ailelerin de göstermiş olduğu ilgiden de memnuniyetlerini dile getiren Kızıldere, sözlerine şöyle devam etti:

Kızıldere: “A takımın omurgasını oluşturuyoruz”
“Uzunca bir süreden beridir yok olan altyapımızın yeniden yapılandırılarak hayata geçirilmesi bizler için elzem bir hedefti. Bu hedef için yaklaşık bir yıl süresince yaptığımız ön hazırlıklar ile geçtiğimiz yıl hizmete başladık. 2000 doğumlu futbolculardan oluşan altyapımız sayesinde şu an takımımız A takımı omurgasını oluşturuyoruz. Bunu bu projemizle önümüzdeki yıllarda da tekrarlamak için çalışmalarımızı yapıyoruz.
Altyapımız, çalışmalarını antrenör ve genel koordinatör Kazım İrdem ve yardımcı antrenör ve yönetici Onur Tümtürk nezaretinde okul döneminde haftada 2, tatil döneminde ise haftada 4 kez gerçekleşmektedir.

Tek yetkili Kazım İrdem
Altyapımızda bulunan ve yaşları 5 ile 14 arasında değişen sporcularımıza en iyi eğitimin hem ahlaki hem de fiziki olarak verilebilmesi için beden eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda da antrenör olan Kazım İrdem hocamıza tek yetkili olarak görev verdik. Çalışmalarımız kendi tesislerimizde yapılmakta olup, tüm kesimlerden de bizlere yani geleceğin yetiştiği bu güzel ortama maddi ve manevi destek için çağrıda bulunuyorum.
Projenin hayata geçmesinde Doğancı Köy Kalkındırma Birliği’ne ve Doğancı Kooperatif Kredi Şti’ne de katkılarından dolayı camiamız adına ayrıca teşekkür ederim.”

Bu haber toplam 1526 defa okunmuştur