1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DAÜ Play Off’un dışında
DAÜ Play Off’un dışında

DAÜ Play Off’un dışında

Hentbol Büyük Erkekler 1.liginde GAÜ, UKÜ’ni 27-23 mağlup ederken, Yükseliş takımı da DAÜ 30-29 mağlup ederek ligin tamamlanmasına bir hafta kala play off’un dışına itti.

A+A-

Hentbol Büyük Erkekler 1. Liginde son haftaya girilirken, ligde elde edilen puanlarla takımların play off sıralaması belli oldu.

Hüseyin KIRAL

Hentbol federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Büyük Erkekler 1.liginde önce ki akşam iki karşılaşma oynandı. Oynanan maçlar sonunda Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ni (UKÜ) 27-23 mağlup ederken, Yükseliş takımı da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Büyük erkekler hentbol takımını bir sayı farkla 30-29 mağlup ederek ligin tamamlanmasına bir hafta kala play off’un dışına itti.
Önceki akşam Mağusa Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda oynanan maçta ligde henüz puanı bulunmayan ve son umut olarak gördüğü karşılaşma için sahaya çıkan Doğu Akdeniz Üniversitesi Hentbol büyük erkekler takımı, konuk ettiği Yükseliş Büyük erkek hentbol takımına bir sayı farkla 30-29 mağlup oldu ve son haftaya da puansız girerek play off oynama şansını elinden kaçırmış oldu.
Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi ile Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) büyük erkek hentbol takımları UKÜ Arena’da mücadele etti. Mücadeleyi 27 – 23 kazanan GAÜ ligde rakibi UKÜ karşı avantaj elde etti.

Bu haber toplam 1609 defa okunmuştur