
Dairelerde ikinci hafta tamamlanıyor
Devlet Daireleri arası halı saha futbol turnuvasında gurup maçları tüm heyecanı ile devam ediyor.
Devlet Daireleri arası halı saha futbol turnuvasında gurup maçları tüm heyecanı ile devam ediyor. Merhum M.Kemal Deniz anısına düzenlenen ve bu yıl üçüncüsü organize edilen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında ikinci hafta maçları bugün tamamlanacak.
KKTCELL’in katkıları ile düzenlenen ve Kermiya’daki BTMK Ortaokulu Hasan Kolcu Halı Sahası’nda maçları oynanan turnuvada ikinci haftanın ilk maçları Salı ve Çarşamba akşamları oynandı.
Fikstür gereği turnuvadaki ilk maçına Çarşamba akşamı çıkan Şehir Planlama Dairesi, KTHY çalışanlarından oluşan takım ile karşılaştı. Maçı 9-2 kazanan Şehir Planlama Dairesi turnuvaya 3 puanla başlamış oldu.
Gecenin ikinci maçında Gümrük Dairesi ile Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi takımları karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadelenin olduğu maçta Devlet Hastanesi 7-6 geriye düştüğü maçta dengeyi ve üstünlüğü bulamayınca Gümrük Dairesi karşılaşmadan 9-6’lık üstünlükle ayrıldı.
KKTCELL’in katkıları ile devam eden M.Kemal Deniz 3.Devlet Daireleri arası Halı Saha Futbol Turnuvasında ikinci hafta maçları bugün oynanacak ve takımların artık çeyrek final hesapları yapacağı maçlara geçilecek.
Sonuçlar
KTHY Çalışanları-Şehir Planlama Dairesi: 2-9
Gümrük Dairesi-Devlet Hastanesi: 9-6
Bugün
Saat 18.00: Spor D.Milli Piyangolar-. Merkezi Cezaevi (B Grubu)
Saat 19.00: Telefon Dairesi- Ekonomi Bakanlığı (A Grubu)
Saat 20.00: Hazine ve Muhasebe D.- Girne Çalışma D. (A Grubu)
Saat 21.00: KKTC Meclisi- Posta Dairesi (A Grubu)

















