1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CTP’den hükümete: Erken seçim tarihi belirleyin, çekip, gidin
CTP’den hükümete:  Erken seçim tarihi belirleyin, çekip, gidin

CTP’den hükümete: Erken seçim tarihi belirleyin, çekip, gidin

CTP, hükümete ‘erken seçim tarihini’ belirleme çağrısını yineledi,  “Halkın dayanacak gücü kalmadı, çekip, gidin” dedi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP),hükümete ‘erken seçim tarihini’ belirleme çağrısını yineledi,  “Halkın dayanacak gücü kalmadı, çekip, gidin” dedi.

Azınlık Hükümeti’nin ülkeyi kaosa sürüklemeye devam ettiğini belirten CTP, “Geleceğe yürüyoruz diye gelenler, memleketi yüzyıl geriye götürürken yüzleri dahi kızarmamıştır” dedi.

CTP, yazılı açıklamasında hükümeti sert dille eleştirerek, “Bu halk on liralık kıyma almayı, on liralık benzin koyabilmek için uzun kuyruklarda beklemeyi, eğitimde ve sağlıkta plansızlığı hak etmemektedir” şeklinde konuştu.

Açıklamada, halka her alanda eziyet çektirenlerin hesap vereceği de dile getirildi, halkın derdinin kurultay değil, ekmek parası olduğu vurgulandı.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Beceriksiz, basiretsiz istifa etmeyi dahi beceremeyen Azınlık Hükümeti, ülkeyi kaosa sürüklemeye devam ediyor. Kıbrıs Türk halkına her gün farklı bir kriz yaşatan bu beceriksizler, istifa etmeyi bile yüzlerine gözlerine bulaştırmışlardır. Eğitimde, sağlıkta ve ekonomide halka her gün zarar vermeye devam edenler, ulaşımda da halkı krizin ortasına terk etmiştir. ‘Geleceğe yürüyoruz’ diye gelenler, memleketi yüz yıl geriye götürürken yüzleri dahi kızarmamıştır. Halka her alanda eziyet çektirmeye devam edenler, bunun hesabını elbet verecektir. Halk nazarında saygıyı ve itibarı kaybetmelerine rağmen koltuklarında oturmaya devam etmektedirler. Makam sevdasından dolayı bir şey olmak için siyaset yapan bu arkadaşların gailesi hiçbir zaman halk olmamıştır.

Bu halk on liralık kıyma almayı, on liralık benzin koyabilmek için uzun kuyruklarda beklemeyi, eğitimde ve sağlıkta plansızlığı hak etmemektedir. Bu ülke ve insanı sizin kurultayınızdan çok daha önemlidir. Halkın derdi kurultayınız değil, ekmek parasıdır.

10 ay boyunca bu ülkeye yaşatmadığınız rezillik ve kriz artık kalmamıştır. Görevinizi tamamladınız, artık yeter.

Halkın size dayanacak sabrı kalmadı, bir an önce erken seçim tarihini belirleyin ve çekip gidin!

 

 

Bu haber toplam 815 defa okunmuştur
Etiketler :