1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Covid-19 kaynaklı iki ölüm daha...
Covid-19 kaynaklı iki ölüm daha...

Covid-19 kaynaklı iki ölüm daha...

Kıbrıs'ın kuzeyinde COVID-19 kaynaklı iki ölüm daha gerçekleşti. 45 yaşındaki Elvan Küçük ve 100 yaşındaki Yusuf Tazeoğlu bu sabah yaşamını yitirdi.

A+A-

YENİDÜZEN

Kıbrıs'ın kuzeyinde COVID-19 kaynaklı iki ölüm daha gerçekleşti. Acil Durum Hastanesi Başhekimi Erol Uçaner YENİDÜZEN'e verdiği bilgiye göre 45 yaşındaki Elvan Küçük ve 100 yaşındaki Yusuf Tazeoğlu bu sabah yaşamını yitirdi.

Uçaner, 45 yaşındaki Elvan Küçük'ün aynı zamanda sistemik lupus, hipertansiyon, hipotroidi gibi rahatsızlıkları bulunduğunu belirterek, dün gece yoğun bakıma alındığını ve bu sabah 05.45'de yaşamını yitirdiğini ifade etti.

Erol Uçaner, 100 yaşındaki Yusuf Tazeoğlu'nun ise hipertansiyon, koroner arter, kronik atrial fibrilasyon rahatsızlıkları olduğunu ancak, sabah 06.00 sıralarında gerçekleşen ölümün coronavirüs kaynaklı olduğunu söyledi.

Gerçekleşen bu iki ölümle birlikte Kıbrıs'ın kuzeyinde COVID-19 kaynakları ölümlerin sayısı 31'e yükseldi.

Genç vedası yasa boğdu…

Bu sabah COVID-19 kaynaklı vefat eden 45 yaşındaki Elvan Küçük’ün Akçay köyünde ikamet ettiği, evli ve 2 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Küçük’ün erken vedası yürekleri yaktı, başta ailesini olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. 

Tazeoğlu'nun ölümü başkentte üzüntüye neden oldu

COVID-19’dan kaynaklı bu sabahki iki ölümden biri olan 101 yaşındaki Yusuf Tazeoğlu’nun vefatı başta ailesini olmak üzere özellikle başkent Lefkoşa’daki birçok sevenini üzdü…

Yusuf Tazeoğlu Lefkoşa’nın tanınmış simalarındandı. Lefkoşa çarşısında yıllarca köyünden getirdiği yumurta, hellim gibi gıda ürünleri satan Tazeoğlu'nun ölümü başkentte üzüntüye neden oldu.

Acil Durum Hastanesi’nde tedavi gören 101 yaşındaki Tazeoğlu'nun hipertansiyon, koroner arter, kronik atrial fibrilasyon rahatsızlıkları olduğu ancak, sabah 06.00 sıralarında gerçekleşen ölümün coronavirüs kaynaklı olduğu ifade edildi.

Sağlık Bakanlığı ise iki ölümle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Covid-19 tanısıyla Acil Durum ( Pandemi) Hastanesi'nde tedavi gören 45 yaşında kadın E.K ve 100 yaşında erkek Y.T Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetmiştir.

45 yaşında kadın E.K 24 Nisan 2021 tarihinde Acil Durum Hastanesi’ne yatırılmış olup, 26 Nisan 2021 tarihinde yoğun bakıma alınmıştır. Hastanın sistemik lupus, hipertansiyon, hipotroidi gibi rahatsızlıkları bulunmaktaydı.

100 yaşında erkek Y.T 'nin 11 Nisan 2021 tarihinde Acil Durum Hastanesi’nde tedavisine başlanmış, 21 Nisan'dan itibaren yoğun bakımda tedaviye alınmıştı.

Hastanın hipertansiyon, koroner arter, kronik atrial fibrilasyon rahatsızlıkları bulunmaktaydı. Merhumlara Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı ve sabırlar dileriz."

Bu haber toplam 5074 defa okunmuştur
İlgili Haberler