1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Champagne yeniden aramızda
Champagne yeniden aramızda

Champagne yeniden aramızda

Champagne temaslarda bulunmak ve yapılan araştırmalarla ilgili bilgi vermek amacı ile yeniden adamıza geldi.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından yapılan açıklamada KTFF Danışmanı Jerome Champagne temaslarda bulunmak ve yapılan araştırmalarla ilgili bilgi vermek amacı ile yeniden adamıza geldi.

Önceki akşam adaya gelen Champagne, adada kalacağı üç gün boyunca futbol federasyonu yetkilileri ile yapacağı toplantılarda UEFA nezdinde KOP ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantı öncesi izlenilecek yol belirlenecek.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Danışmanı Jerome Champagne, konu ile ilgili olarak gerektiği takdirde Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu ile siyasi yetkililerle de görüşebileceğini açıklandı. Jerome Champagne yarın adadan ayrılacak.

Özseyfiler’in yerine Çocuk görevde
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda Muharrem Özseyfiler’den boşalan KTFF Genel Sekreterlik görevine Oktay Çocuk getirildi.
Özseyfiler, Yenicami Ağdelen Kulübü’nün yönetim kurulunda yer alabilmek için bu görevinden ayrılırken, KTFF İdare Amiri Mertan A. Çiftçi tarafından yapılan açıklamada, “KTFF Genel Sekreterlik görevinden ayrılan Sayın Muharrem Özseyfiler’in yerine, KTFF Başkanı tarafından 10.06.2013 tarihli görevlendirmeyle Sayın Oktay Çocuk getirilmiştir” denildi.

Bu haber toplam 1013 defa okunmuştur