1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya divana kaldı!
Çetinkaya divana kaldı!

Çetinkaya divana kaldı!

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu Çetinkaya’da yapılan genel kurulda mali ve faaliyet raporu okunup oy birliği ile aklanırken, geçmiş dönemlerden gelen kulübün elektrik borcunun 86 bin TL’si duruyor. Başkan adayının olmadığı genel kurulda başkanlık seçi

A+A-

YENİDÜZEN SPOR

Çetinkaya Spor Kulübü’nde dün akşam olağan genel kurul toplantısı gerçekleşti. Başkan adayının bulunmadığı genel kurulda divan başkanlığı seçilirken, 2012-2013 sezonunun kulüp içi faaliyet ve mali rapor okunup oy birliği ile kabul edildi.
Son iki sezonun şampiyonu Çetinkaya genel kurulunda tüzük gereği şehitler ve hayatını kaybeden Çetinkayalılar için saygı duruşunun ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan başkanlığına Cemal Bulutoğluları, yardımcılıklarına da Hasan Macila ile Kemal Hıfsıoğlu oy birliği ile getirildi.
Tüzük gereği 2012-2013 sezonu kulüp başkanı Ömer Arhun faaliyet raporunu okurken, mali denetçi Özgür Arıkan’da mali raporu okudu ve genel kuruldan oy birliği ile aklanmasını sağladı. Geçmiş dönemlerden kalan kulübün eletrik borcunun 86 bin TL’sinin durduğu belirtildi.
Genel kurul tarihinin iki gün öncesinden başkanlık için kimse başvuru yapmadığından, genel kurul tarihi sadece başkanlık seçimi için bir hafta sonraya ertelendi.

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur