1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çekişmeli maç HİSDER’in: 9-12
Çekişmeli maç HİSDER’in: 9-12

Çekişmeli maç HİSDER’in: 9-12

Hentbol 2013-2014 Hentbol sezonu Yıldız Bayanlar ligi karşılaşmaları önceki akşam oynanan tek karşılaşma ile devam etti.

A+A-

Yer : Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu

Hakemler: Murat Özyay – Varol  Baykara
İlk yarı: 2 - 5  Esentepe
Esentepe S.S.:  Sevil, Sevinç, Eda, Hilal, Sevda(7), Hatice, Eliz, Peral, Aslı(2)
HİSDER: Cansu, Arzu, Demet, Tuğba(3), Gülçin, Merve, Feride, Vijdan(1), Nurdeniz, Ayşe, Münevver(7), Filiz(1)

Hentbol  2013-2014 Hentbol sezonu Yıldız Bayanlar ligi karşılaşmaları  önceki akşam oynanan tek karşılaşma ile devam etti.
Hentbol Yıldız bayan liginindeki  Mağusa bölgesi takımlarından Vadili Belediyesi Herkes İçin Spor Derneği (HİSDER) ile Girne bölgesi takımı olan Esentepe Belediyesi Salon Sporları Kulübü’nün mücadelesi izlenmeye değerdi. Hentbola yeni başlamış sporculardan oluşan iki takım da üst düzeyde bir mücadele örneği sergileyerek izleyenlerin takdirini aldılar. Denk güçler şeklinde geçen karşılaşmanın ilk devresinde Esentepe üstün oynadı ve ilk yarıyı 5-2 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde  üstünlüğü ele alan HİSDER müsabakayı üç sayı farkla 12- 9 kazanarak lige galibiyetle başladı. Esentepe’den Sevda, HİSDER’den Münevver yedişer golle takımlarını sırtlayan oyuncular oldu.

Bu haber toplam 1365 defa okunmuştur