1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çaydanlıkta gizlediği uyuşturucuyu, ‘satacağını itiraf etti’
Çaydanlıkta gizlediği uyuşturucuyu, ‘satacağını itiraf etti’

Çaydanlıkta gizlediği uyuşturucuyu, ‘satacağını itiraf etti’

Evinde yapılan aramada, çaydanlığa gizlenmiş 33 paket halinde satışa hazır vaziyette yaklaşık 15 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan zanlı A.G mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Evinde yapılan aramada, çaydanlığa gizlenmiş 33 paket halinde satışa hazır vaziyette yaklaşık 15 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu bulunan zanlı A.G mahkemeye çıkarıldı, polis zanlının müşteri bulması durumunda uyuşturucuları paket başı 250 TL karşılığı satacağı itirafında da bulunduğunu belirtti.

Lefkoşa'da meydana gelen uyuşturucu madde meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı A.G dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı, tutukluluk süresi uzatıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Sevinç zanlının24 Mart 2021 tarihinde, 18:55-19:30 saatleri arasında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde görevli bir polis ekibi tarafından Kaymaklı- Lefkoşa’da evinde yapılan aramada, çaydanlık içerisinde gizlenmiş 33 paket halinde küçük naylon içerisinde satışa hazır vaziyette yaklaşık 15 gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan üç adet beyaz renk naylon parçaları bulunarak emare alındığını mahkemeye aktardı.

Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın devam ettiğini ve söz kokusu maddeleri 21 Mart tarihinde 6 bin TL karşılığında 18 gram olarak aldığı beyanında bulunduğunu söyledi.  Polis memuru Sevinç ayrıca zanlının konu maddeleri müşteri bulması durumunda paket başı 250 TL karşılığı satacağı itirafında da bulunduğunu mahkemeye aktardı. Polis, ele geçirilen maddenin Devlet Kimya Laboratuvarına gönderildiğini, sonuçların beklendiğini, aranan bir şahıs olduğunu, tespit edilmesi halinde yeni emarelere ulaşabileceklerini belirterek, zanlının serbest kalması halinde aranan şahsa ve emarelere etki edebileceğini belirterek, 4 gün ek süre istedi.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (Evrim KAMALI)

Bu haber toplam 1205 defa okunmuştur
Etiketler : ,