1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çangar Motors Twitter'da
Çangar Motors Twitterda

Çangar Motors Twitter'da

Çangar Motors, bugünden tarihinden itibaren Twitter'da @CangarMotors hesabı üzerinden hizmet vereceğini açıkladı.

A+A-


Çangar Motors iletişim sorunlarını en kısa yoldan çözmek isteyen müşterilerine bugünden  tarihinden itibaren Twitter'da @CangarMotors hesabı üzerinden hizmet vereceğini açıkladı.

Çangar Motors’dan konu ile ilgili açıklama şöyle:


KKTC'nin lider otomotiv şirketi Çangar Motors, sosyal medyanın verimli kullanıldığında insanların nasıl hayatına nasıl değer kattığını bu kez popüler paylaşım sitesi Twitter üzerinde kanıtladı. Mobil internetin avantajlarını hayatın her alanına yaymayı hedefleyen Çangar Motors, Twitter üzerinde müşterilerinin markaya doğrudan ulaşmasını sağlayacak twitter hesabını oluşturdu.

Amaç müşterilerin Twitter üzerinden ulaştırdığı sorularına hızla cevap vererek en kısa sürede çözüm üretmek. Müşteri deneyiminin çıtasını sürekli yükseltmeyi ve  markayla müşteri arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedefliyen ve tüm müşterilerimizi hizmetle buluşturabilmek için değişen müşteri davranışlarını da gözlemleyerek sosyal medyayı bir diyalog kanalı olarak görüyoruz. Tüm yorumlara açık olan sosyal medya, Çangar Motors için müşterilerinin sesini dinleyebileceği, geri bildirim alabileceği, diyalog kurabileceği etkileşim olanağı ve çözüm sunan bir platform olması adına büyük değer taşıyor" dedi.

Twitter kullanıcısı olan herkes Çangar Motors Twitter hesabını https://twitter.com/CangarMotors adresinden takip edebiliyor, bilgi almak istediği konuları, sorularını ve önerilerini aktararak çözüm bulabiliyor. Çangar Motors’un ithal ettiği markalar ile ilgili haber ve gelişmeler bu hesap üzerinden paylaşımda olacak.

Bu haber toplam 1928 defa okunmuştur