1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Camiaya güveniyorum”
“Camiaya güveniyorum”

“Camiaya güveniyorum”

Avcan, “Kulübün anahtarını Kaymakalığa teslim etmek üzere olduğumuz bir dönemde, yeniden yapılanarak 4 yıl önce oluşan yönetimle birlikte çıkılan yolda, onurlu Yenicami bayrağını taşıma sırası demek ki bana geldi” dedi

A+A-

3 Haziran’da Yenicami Genel kurulundan başkanlık için onay isteyecek olan Bülent Avcan açıkladı
 

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU... Avcan, şu anda teknik direktör olan bir iki kişi ile gayri resmi olarak görüştüğünü, oluşacak yeni yönetim kurulunun onaylayacağı transfer komitesi ile birlikte resmi temaslara başlayacağını sözlerine ekledi

Hüseyin KIRAL

Yenicami kulüp başkanı Kaan Kaner’in yoğun işlerinden dolayı başkanlığı bırakma kararı almasının ardından toplanan yönetim kurulu, Yenicami’nin içinde yetişen yönetim kurulu üyesi Bülent Avcan’ı 3 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı gösterdi. Dört yıldır birlikte çalıştığı yönetimin kendisini destekleyip aday göstermesinden son derece mutlu olduğunu belirten Bülent Avcan, “Demek ki bu onurlu bayrağı taşıma sırası bana geldi” açıklamsında bulundu.

“Yönetim yanımda”
Dört yıl önce kulübün anahtarını Lefkoşa Kaymakamlığına teslim etmek üzere olduklarını açıklayan başkan adayı Bülent Avcan, “Ahmet Küçük, Kaan Kaner, Abdullah Uluçhan gibi isimlerle oluşan yönetim, Yenicami kulübünün geleceğine yön verdi. Kaan Kaner başkanlığında ise kulübün gerçek bir spor kulübü olma yolunda yapısı değişti. Ancak yoğun işleri nedeni ile bu onurlu görevi geçtiğimiz akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında bana teslim etmek istedi” dedi.
Avcan, “yönetimde yanımda olduktan sonra ben de seve seve başkanlık görevini kabul ettim ve 3 Haziran akşamı Yenicami genel kurulundan onay isteyeceğim” açıklamasında bulundu.

Önce transfer komitesi
Yenicami Kulüp başkan adayı Bülent Avcan, Pazartesi akşamı yapılacak ikinci bir toplantı ile yönetim kurulu listesi belli olacağını, eski yönetimdeki arkadaşlarının yanında, kulübün ana sponsoru olan Nicosia Betting direktörlerinden Güvenç Uluçhan gibi isimlerinde yönetimde yer alacağının altını çizdi.
Avcan, şu anda teknik direktör olan bir iki kişi ile gayri resmi olarak görüştüğünü, oluşacak yeni yönetim kurulunun onaylayacağı transfer komitesi ile birlikte resmi temaslara başlayacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur