1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Böylesi insanlar da var
Böylesi insanlar da var

Böylesi insanlar da var

3 yıldır her hafta Kemal Saraçoğlıu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına uzun soluklu, gönüllü bir çalışma yapan Maureen Fellows, bugüne kadar 51 bin 840 TL topladı, tedavi görev çocuklar için bağışladı

A+A-

Ülkemizde yaşayan, Kıbrıs’ı kendi yurtları olarak sahiplenen ve kendilerini yardım amaçlı etkinliklere adayan insanlar, alkışı hak ediyor.
Maureen Fellows, bunlardan biri.
Kemal Saraçoğlıu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına uzun soluklu, gönüllü bir çalışma çalışmayla alkışı hak ediyor.

Maureen Fellows, Şato Lambousa Hotel olan bilinen mekanda 3 senedir Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı için satış yaparak, gelirini vakfa bağışlıyor.
3 senedir yaptığı satışlar toplamında 51 bin 840 TL toplayan Maureen Fellows, gelirin tamamını vakfa bağışladı. Bugüne kadar topladığı 51.840 TL’yi, satışını gerçekleştirdiği birinci el veya ikinci el giysilerden, birinci el ayakkabılardan, el çantalarından ve çeşitli küçük hediyelik eşyadan elde etti. Maureen satışlara devam ederek bu rakamı artırmanın uğraşını da veriyor.


‘Zor ama keyifli’

Yaptığı işin zor ama hem keyifli hem de çok ulvi bir görev olduğunu dile getiren Maureen Fellows, eşi Pete olmasa tek başına böyle bir organizasyonun altından kalkamayacağını belirtti. Vakıf üyesi kanser hastası çocuklara yardımcı olabildiğini düşündükçe motivasyonunun arttığını ve yorgunluğunun azaldığını söyleyen Fellows, hedef koyduğu 50 bin rakamına 3 sene gibi kısa bir sürede ulaşmanın da mutluluğunu yaşıyor.
Gönüllülük esası ile Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına 3 senedir çalışan ve manevi rahatlamadan fazlasını hiçbir zaman talep etmeyen Maureen Fellows’u Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı Başkanı Nüket Gündüz, beraberindeki heyetle ziyaret etti, teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 2044 defa okunmuştur