1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Biri cezaevine gönderildi, biri serbest kaldı…
Biri cezaevine gönderildi, biri serbest kaldı…

Biri cezaevine gönderildi, biri serbest kaldı…

Harun Özer, teminat şartlarını yerine getiremediği için cezaevine gönderilirken, zanlı Yalın tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest kaldı.

A+A-

Mağusa’da Fikri Yapıcı’nın evine girerek hırsızlık yapan zanlılar dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

Mağusa’da Fikri Yapıcı’ya ait eve girerek hırsızlık yapan zanlı Harun Özer ile Mahmut Yalın, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldılar. Tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanan zanlı Harun Özer, teminat şartlarını yerine getiremediği için cezaevine gönderilirken, zanlı Yalın tutuksuz yargılanmak üzere teminatla serbest kaldı.

Tahkikat tamamlandı…
Olayın tahkikat memuru Kozal Debreli, zanlı Harun Özer ile Mahmut Yalın’ın 1 Nisan tarihinde Mağusa’da sakin Fikri Yapıcı’ya ait evinde penceresinden içeri girerek 1270 TL nakit para, 2 adet dijital kamera, 1 adet tablet bilgisayar, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 20 bin TL değerinde ziynet eşyalarını sirkat ettiklerini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Debreli, zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Zanlı Özer cezaevine gönderildi…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Harun Özer ile Mahmut Yalın’ın pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, Bin’er TL nakdi teminat ödemelerine ve 2’şer KKTC vatandaşının 30’ar bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Zanlı Harun Özer, teminat şartlarını yerine getiremediği için cezaevine gönderilirken, zanlı Mahmut Yalın teminatla serbest kaldı.

(Baykur Ajans)

Bu haber toplam 3349 defa okunmuştur