1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Binlerce polis Taksim'de
Binlerce polis Taksimde

Binlerce polis Taksim'de

Gümüşsuyu Caddesi'nde toplanan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, saat 07.30'da TOMA ve Akrep eşliğinde Taksim Meydanı'na girdi.

A+A-

İSTANBUL - Polis sürekli olarak "Hiçbir şekilde Gezi Parkına Müdahale Yapılmayacak. Amacımız anıt çevresine düzenleme yapmaktır" şeklinde anons yapıyor. Vali de Gezi'ye müdahale edilmeyeceğini açıkladı. Şu anda Taksim Anıtı'ndaki ve AKM'deki pankartlar kaldırılıyor.


Sabah 06:00 sıralarında Gümüşsuyu Caddesi başında bulunan Süzer Plaza'nın önünde çevik kuvvet polisleri toplandı. Yaklaşık 20 çevik kuvvet otobüsü ve İETT otobüsleriyle getirilen polislerin ellerinde kaskları ve kalkanlarıyla bekledi, geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.

Polis daha sonra Gümüşsuyu Caddesi'nden Taksim Meydanı'na doğru yürümeye başladı. Çevik kuvvet ekipleri, caddede kurulan bir barikatı geçti. Polis ekipleri, saat 07:30 olduğunda Taksim meydanına girdi. Bu sırada eylemcilerin de zaman zaman molotof kokteyli attığı görüldü.
Taksim çevresindeki tüm barikatların kaldırılması için Harbiye ve Kasımpaşa’da da çevik kuvvetin konuşlandığı belirtiliyor. (RADİKAL)

 

 

 

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

 

Bu haber toplam 1321 defa okunmuştur