1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı üçlük attı: 0-1
Binatlı üçlük attı: 0-1

Binatlı üçlük attı: 0-1

Dumlupınar’ın maçı 10 kişi tamamladığı maçı Binatlı Ayhan’ın golü ile rakibini 1-0 yendi ve puanını 4’e yükselterek Play out grubunda lider oldu.

A+A-

 

Stat: 20 Temmuz.
Hakemler: Mehmet Sezener, Hüseyin Eyyüpler, Serkan Topaloğlu.
Dumlupınar: Onurhan, Eray, M. Tozkoparan (İsmet), Anıl (Derviş), Volkan, M. Kansel, H. Ünlücan, H. Borataş (Ali Ceylan), Mustafa, Süleyman, Rıdvan.
Binatlı: Yunus, Ayhan, Kamil (Tanju), Emir, Sertaç, Salih (Sezer), Burç, Reşat (Erol), Eren, Hüseyin Sarro, Kemal Uçaner.
Gol: Dk. 32 Ayhan (Binatlı)
Kırmızı Kart: Dk.46 Mehmet Kansel (Dumlupınar).

Telsim Birinci Lig’den düşecek son takımın belirleneceği Play-out mücadelesinin ilk maçında Dumlupınar ile Binatlı Girne 20 Temmuz Stadı’nda karşılaştı. Dumlupınar’ın maçı 10 kişi tamamladığı maçı Binatlı Ayhan’ın golü ile rakibini 1-0 yendi ve puanını 4’e yükselterek Play out grubunda lider oldu.
Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Play-Out Grup Lideri Dumlupınar olmasına rağmen, golü bulan ve golden sonra oyuna hakim olan Binatlı idi.
32’nci dakikada, H. Sarro’nun M. Kansel tarafından düşürülmesiyle Binalı penaltı atışı kazandı. H. Sarro’nun kullandığı penaltı atışında top kaleci Onurhan’dan döndü. Ancak dönen topu iyi takip eden Ayhan topu ağlara gönderdi: 0-1
46’ncı dakikada, Salih’e yaptığı sert hareket sonrasında ikinci sarı kartını gören M. Kansel, kartların rengi kırmızıya dönüştüğünden oyun dışına alındı ve takımı Dumlupınar ikinci yarıyı 10 kişi ile oynamak durumunda kaldı.
67’nci dakikada, ani gelişen Binatlı atağında Salih kaleci ile karşı karşıya kaldı, ancak vuruşu kötü olunca top yandan dışarı gitti.
Geriye kalan dakikalarda Dumlupınar’ın beraberlik golü arayışları sonuç getirmedi ve karşılaşma 1-0’lık sonuçla Binatlı lehine tamamlandı.

Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur