1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Beraberlik Süper Lig’e taşıyabilir”
“Beraberlik Süper Lig’e taşıyabilir”

“Beraberlik Süper Lig’e taşıyabilir”

Düzkaya antrenörü Kayhan Özerden Play off ilk maçında G. Birliği karşısında aldıkları beraberliği avantaja döndürmek istediklerini belirtti. Özerden Ozanköy ve Mormenekşe maçlarını kazanmaları halinde bereberliğin kendilerini Süper Lig’e taşıyacabileceğin

A+A-

 

 

Necmi Belge

Telsim Süper Lig’e direk yükselmeyi kendi sahalarındaki, Ozanköy yenilgisi ile kaybeden ve bu amaç için Play-off’larda mücadele eden Düzkaya’nın Süper Lig’e yükselme inadı devam ediyor.
Bu bağlamda, Play-off’un ilk maçında son dakika golüyle puan sayısını üçe yükselten Düzkaya, oynayacağı Ozanköy ve Mormenekşe maçlarını kazanıp, Süper Lig’e dönmeye odaklandı.
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Düzkaya Antrenörü Kayhan Özerden, ilk play-off maçında G.Birliği karşısında son dakika aldıkları bereberliği, Süper Lig’e yükselmeyi son maçta kaybettikleri için mental olarak hazır olmamalarına bağladı. Bunun da, G.Birliği maçına olumsuz yansıdığını ileri süren Özerden, bu maçta beraberliği son dakika attıkları golle elde ettiklerini anımsattı.

“Beraberliği avantaja çevireceğiz”
Özerden, bu noktadan sonra kendi göbeklerini kendilerinin keseceğini ve G. Birliği karşısında aldıkları bu beraberliği avantaja döndürmek istediklerini, Ozanköy ve Mormenekşe maçlarını kazanmaları halinde bu bereberliğin kendilerini Süper Lig’e taşıyacabileceğini iddia etti.
Ozanköy ile ligde oynadıkları  son maçı beklenmedik bir şekilde kaybettiklerin için Süper Lig’e direk yükselmediklerini anımsatan Özerden bu nedenle Ozanköy maçına daha iyi konsantre olup, galip gelmeye çalışacaklarını söyledi.
Ozanköy maçını kazanmaları  halinde Mormenekşe ile bir anlamda final oynayacaklarını ifade eden Özerden, Mormenekşe maçını da kazanıp, ligde kaybettikleri avantajlarını bu maçlarda kazanmaya çalışacaklarını belirtti.
Özerden, G. Birliği maçında son dakika gelen bereberlikle takımın moral motivasyonunun ve özgüveninin yükseldiğini dile getirirken,  bu iki maça odaklandıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1282 defa okunmuştur