1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Benden ayrılırsan görüntüleri babana yollarım”
“Benden ayrılırsan görüntüleri babana yollarım”

“Benden ayrılırsan görüntüleri babana yollarım”

14 yaşındaki kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye giren ve videoya çeken 16 yaşındaki genç ile olaya göz yumduğu iddia edilen anne gözaltına alındı…

A+A-

Mağusa’da baş harfleri S.T olan 14 yaşındaki kız arkadaşıyla defalarca cinsel ilişkiye giren ve videoya çeken 16 yaşındaki İ.M ile olaya göz yumduğu iddia edilen anne Makbule Mizan gözaltına alındı. “Vahim zarar” ve “13 yaşından büyük 16 yaşından küçük kızla cinsel ilişkiye girme” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı İ.M (E-16) ile annesi Makbule Mizan tahkikat maksatları bakımından poliste 3’er gün süreyle tutuklu kalacaklar.
Zanlı Makbule Mizan olaya müdahale etmedi…
Olayın tahkikat memuru Mehmet Kortaç, zanlı İ.M’nin 2012 yılı Ağustos ayı içerisinde kız arkadaşı S.T ile birlikte kendi evinde yatak odasında cinsel ilişkiye girerek S.T’nin kızlığını bozmak suretiyle vahim zarara uğrattığını açıkladı. S.T’nin zanlı İ.M’ye“yapma” demesine ve zanlı Makbule Mizan’ın olay anında evde olmasına rağmen olaya müdahale etmediğini belirten Kortaç, zanlı Makbule Mizan’ın olaya göz yumduğunu açıkladı. Kortaç, zanlı Makbule Mizan’ın olayın akabinde zanlı İ.M ile müşteki S.T’ye ne olduğunu sorduğunu ve zanlı İ.M ile S.T’nin ilişkiye girdiklerini söylediklerini belirtti.

“Benden ayrılırsan görüntüleri babana yollarım…”
Olayın tahkikat memuru Mehmet Kortaç, zanlı İ.M ile müşteki S.T’nin 2012 yılı Ağustos ayından sonra ayni evde defalarca cinsel ilişkiye girdiklerini belirterek, iki gencin en son 20 Nisan 2013 tarihinde ilişkiye girdiklerinin tespit edildiğini söyledi. Zanlı İ.M’nin ilişki anını kameraya kaydettiğini belirten Kortaç, zanlı İ.M’nin S.T’ye“Benden ayrılırsan görüntüleri babana yollarım” diyerek şantaj yaptığını açıkladı. Zanlı İ.M’nin cep telefonunda yapılan incelemede konu görüntülerin bulunduğunu belirten Kortaç, zanlı İ.M’nin görüntüleri aktarmış olabileceği bilgisayarı sattığının tespit edildiğini ancak konu bilgisayarı satıldığı yerde bularak emare olarak aldıklarını söyledi.

Müşteki doktor kontrolünden geçirildi
Müşteki S.T’nin annesi ile birlikte polise gelerek şikayetçi olduğunu belirten Mehmet Kortaç, müşteki kızın doktor kontrolüne götürüldüğünü ve yapılan doktor kontrolünde kızın bakire olmadığının anlaşıldığını açıkladı.

Aranan cd görüntüleri var…
Olayın tahkikat memuru Mehmet Kortaç, zanlı İ.M’nin görüntüleri dağıttığı yönünde bulgular olduğunu söyleyerek, aranan cd görüntülerinin olduğunu belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kortaç, zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, zanlı İ.M ile Makbule Mizan’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

(Gamze BAYKUR)

Bu haber toplam 5420 defa okunmuştur