1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Belli ki "kurultay" diğerleri gibi onu (Sucuoğlu’nu) da dünyadan koparmış”
“Belli ki "kurultay" diğerleri gibi onu (Sucuoğlu’nu) da dünyadan koparmış”

“Belli ki "kurultay" diğerleri gibi onu (Sucuoğlu’nu) da dünyadan koparmış”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhüman, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun ‘Türkiye’nin Yüksek Öğrenim Kurumu'nun A-Level ile öğrenci alımını durdurma kararını televizyon programında ilk kez duyduğuna’ ilişkin ifadesini eleştirdi.

A+A-

CTP Genel Başkanı Tufan Erhüman, Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun ‘Türkiye’nin Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK)’ün A-Level ile öğrenci alımını durdurma kararını televizyon programında ilk kez duyduğuna’ ilişkin ifadesini eleştirdi.

Sucuoğlu’nun benzer ifadelerle, aşılanma, akaryakıt ve elektrik gibi konularda da yine UBP’nin hükümette olduğu ‘eski yönetimi’ eleştirmesine atıfta bulunan Erhürman, “Sn. Sucuoğlu başbakan olmadan önce de UBP milletvekiliydi. Ama belli ki "kurultay" diğerleri gibi onu da dünyadan koparmış” dedi.

Ülke yönetimindeki bu zihniyete dur demenin zamanı geldiğini belirten Erhürman’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

“Sn. Sucuoğlu, GCE A-Level sınav sonuçlarıyla Türkiye’deki üniversitelere öğrenci kabulünü yasaklayan YÖK kararını dün bir TV programında ilk kez duymuş. Aşılamanın yolunda gitmediğini de Başbakan olduktan sonra fark etmiş ve "hayal kırıklığına" uğradığını açıklamıştı. Akaryakıt ve elektrikte kötü yönetim de herhalde "yeni hükumet" kurulduktan sonra fark edilmiş olacak ki dünkü açıklamalarda geçmiş UBP hükumetleri suçlandı!

Sn. Sucuoğlu başbakan olmadan önce de UBP milletvekiliydi. Ama belli ki "kurultay" diğerleri gibi onu da dünyadan koparmış!!! Bu ülke bu zihniyetle buraya kadar!!! "Artık yeter! Dur!!!" dememiz gereken tam da bu zihniyet işte!!!”

 

 

Bu haber toplam 833 defa okunmuştur
Etiketler : ,