1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Başkent 'temizliğe' hazır
Başkent temizliğe hazır

Başkent 'temizliğe' hazır

Kadri Fellahoğlu’nun, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı seçilmesinin üçüncü gününde; kent içerisinde hareketli çalışmalar gözlemlendi, belediye çalışmaya başladı

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi ve Birleşik Güçler (CTP-BG) adayı Kadri Fellahoğlu’nun, Lefkoşa Türk Belediye Başkanı seçilmesinin üçüncü gününde; kent içerisinde hareketli çalışmalar gözlemlendi. Kimi sokaklarda yol çalışmaları başlarken, kent genelinde hızlı bir temizlik çalışması sürdürülüyor. LTB binasında bulunan gişelerin önünde oluşan kuyruklar gözlerden kaçmazken, çalışanların da eksiksiz bir şekilde görev başı yaptığı görüldü. Bu görüntünün belediye çalışanlarının seçim sonuçları ile ortaya çıkan olumlu havaya katkısı olduğu yorumlanıyor.

“Çöp, temizlik, yol ve su”
Lefkoşa genelinde vatandaşlar yeni gelen yönetimden umutlu olduğunu açıkça ifade ederken, bu durum internet ortamında paylaşılan ve olumlu yorumlar içeren fotoğraflar ile de görülüyor. YENİDÜZEN’e konuşan Lefkoşalılar, yeni LTB yönetimi ile ilgili öncelikli beklentilerini: “Çöp, temizlik, yol ve su” olarak ortaya koydu.

Lefkoşa halkı ne bekliyor? Tanju Konuralp’in haberi bugün YENİDÜZEN’de

Bu haber toplam 1877 defa okunmuştur