1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başarılılar Alanya’da yarışacak
Başarılılar Alanya’da yarışacak

Başarılılar Alanya’da yarışacak

Pazar günü Kaplıca’da düzenlenecek Arko Triatlon Yarışı öncesinde dün organizasyon ile ilgili olarak basın toplantısı düzenlendi. Triatlon Federasyonu Başkanı Ahmet Çelik, başarılı olacak 20 triatletin Haziran ayında Alanya’da düzenlenecek Avrupa Triatlon

A+A-


YENİDÜZEN Spor Servisi

Triatlon Federasyonu tarafından Pazar günü Kaplıca’da düzenlenecek ve haziran ayında Alanya’da gerçekleştirilecek Avrupa Triatlon Şampiyonası’na katılacak sporcuları belirleyeceği yarış öncesi dün bir basın toplantısı düzenledi. Kaplıca’da düzenlecek Arko Triatlon Yarışı’nın sponsorluğunu Metgin Ltd. üstleniyor. 1,5 kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometrelik koşu etaplarından oluşan yarış sonunda başarılı 20 triatlet Alanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılmaya hak kazanacak. Perşembe öğleye kadar kulüplerin kayıt yaptırması ve 50’ye yakın lisanslı triatletin yarışmasının beklendiği organizasyona yabancı triatletlerin de katılması bekleniyor.

Çelik: “Başarılılar Avrupa Şampiyonası’na katılacak”
Metgin Ltd.’in sponsorluğu ile gerçekleşecek Arko Triatlon Yarışı’nın basın toplantısında Triatlon Federasyonu başkanı Ahmet Çelik ve Metgin Ltd. direktörü Engin Yeşilada organizasyon hakkında bilgi verdi.
Basın toplantısında ilk söz alan başkan Çelik, her yıl Avrupa Şampiyonası’na katıldıklarını, geçtiğimiz yıl her yaş grubunda 20 sporcularının kategorilerde ilk 10’a girdiğini dile getirdi. Triatlon, aquatlon ve duatlon olmak üzere bu branşlarda yarışan 88 lisanslı sporcuyu bünyelerinde barındırdıklarını belirten Çelik, Pazar günü Kaplıca’da gerçekleşecek Arko Triatlon Yarışı’nda başarılı 20 triatletin 14-16 Haziran tarihlerinde Alanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılacağını belirtti.

Yeşilada: “Umarım başlangıç olur”
Çelik’in ardından söz alan Metgin Ltd. Direktörü Engin Yeşilada sosyal sorumlulukları çerçevesinde faaliyetlere imza attıklarını, triatlon sporuna katkıda bulunmak amacıya sponsor olarak destek verdiklerini söyledi. Triatlonun güç gerektiren, insanın kendisi ile doğa ile mücadele ettiği bir spor olduğunu belirten Yeşilada, yarışmaya verecekleri desteğin bir başlangıç olmasını umduğunu dile getirirken, federasyona, sporculara ve basına çeşitli katkılarının olacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1280 defa okunmuştur