1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balıkesir Stadı’nda görkemli açılış
Balıkesir Stadı’nda görkemli açılış

Balıkesir Stadı’nda görkemli açılış

Açılışa, ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Maliye Bakanı Ersin Tatar, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu,

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz sezon,  zemini sentetik çim olarak yapımına başlanan Balıkesir Stadı, sentetik çim ve çevre düzenlemesinin ardından dün düzenlenen bir törenle açıldı.
Açılışa, ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Maliye Bakanı Ersin Tatar, CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu, Spor Koordinatörü Süleyman Göktaş, KTSYD Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Balıkesir Başkanı Gültekin Gültekin ve çok sayıda konuk hazır bulundu.
Açılışta, önce Değirmenlik Belediyesi Halk Dansları Topluluğunun gösterisi yer aldı. Daha sonra, sırasıyla Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, ikinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ile Balıkesir Başkanı Gültekin Gültekin  birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Balıkesir Stadı İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Maliye Bakanı Ersin Tatar, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Lefkoşa Beleidye Başkanı Kadri Fellahoğlu  ile Balıkesir Kulübü Başkanı Gültekin Gültekin tarafından resmen açıldı.
Resmi açılışı yapılan Ballıkesir Stadı’nda Balıkesir ile Alayköy takımları Yükselme 2. Ligi 3.Grup maçında karşı karşıya geldi.

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur