1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bağcıl maçından zor olacak”
“Bağcıl maçından zor olacak”

“Bağcıl maçından zor olacak”

Yenicami’yi mağlup ederek toparlanma sinyalleri veren Cihangir’e konuk olacak Lefke’de teknik direktör Toygar Davulcu zor bir deplasmana gideceklerini belirtti

A+A-

 Bostancı Bağcıl’ı mağlup ettikleri maçtan daha zor bir maç olduğunu belirten Davulcu, Cihangir’e galibiyet için gideceklerini söyledi

Necmi Belge


Süper Ligi’nin güçlü takımlarından Lefke, geçtiğimiz hafta kendi sahasında 2-1 kazandığı Bostancı Bağcıl karşılaşmasının ardından bu hafta zor bir deplasmana çıkıyor.
Şampiyonlukta iddialı lig ikincisi Yenicami’yi deplasmanda 1-0 yenerek, kötü gidişe dur diyen Cihangir’e konuk olacak olan Lefke’yi zor bir karşılaşma bekliyor.

Davulcu: “Zor bir deplasman”
Konu ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’in sorularını yanıtlayan Lefke’nin başarılı Teknik Direktörü Toygar Davulcu, Telsim Süper Ligi’ndeki en zor deplasmanlardan birine gideceklerinin farkında olduklarını ve altını çizdi. Davulcu, kendi saha ve seyricisi önünde harika maçlar çıkaran  bir ekiple karşılalşacaklarını anımsattı.
Cihangir’in, yeni teknik direktörleri ile iyi bir hava yakaladığını vurgulayan Davulcu, B.Bağcıl maçına oranla zorluk derecesi çok yüksek bir karşılaşma olacağını belirtti.
Bu maçta ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ileri süren Davulcu, tribünlere gelen seyiricilere temposu yüksek, çekişmeli ve kaltieli bir maç izletireceklerini umut ettiğini söyledi.

Eksikler ve hedef
Davulcu, Ersen’in sezonu kapattığını, Koffi’nin durumunun maç günü belli olacağını ve Amadou’nun da cezalı olduğunu açıklarken, yine de Cihangir’e galibiyet için gideceklerini ifade etti. Davulcu son olarak, Lefke’nin bu sezon hedefinin play-out dışında 5-8 dereceleri arasında bir yer olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1628 defa okunmuştur