
“Baf’ta hedef zirve”
Baf Ülkü Yurdu sezonu açtı, başkan Sertel Berberoğlu hedefi açıkladı
Necmi Belge
Geçtiğimiz sezon İkinci Lig Batı Grubu’nda şampiyon olarak Birinci Lig’e yükselen Baf Ülkü Yurdu dün Alpay Volkan Stadı’nda 2013-2014 futbol sezonuna “merhaba” dedi.
Açılıştan, önce Şehitler anıtına çelkenk konuldu.
Açılışa Başkan Sertel Berberoğlu, Başkan Vekili Mustafa Şefik Asbaşkan Mehmet Kadri, Yöneticiler Fikri Orakçıoğlu, Doğa Zeki, Hüseyin Noroğlu, Serhat Aalasya, Altyapı Koordinatörü Kamil Özinal ile futbocular katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Başkan Sertel Berberoğlu, Baf Ülkü Yurdu’nun yerinin yıllarca şampiyonluk yaşadığı Telsim Süper Ligi olduğunu söyledi.
Bunun için çok çalışmaları gerektiğini ifade eden Berberoğlu önce ilk altı takım arasında olmayı, sonrada zirveyi düşündüklerini belirtti.
Ancak, geçtiğimiz sezon olduğu gibi, en centilmen takım olmayı da hedeflediklerini belirten Berberoğlu, ayaklarının yere bastığını ve yapacakları nokta transfeler ile güçlü bir takım kurmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.
Soğukpınar: “Hedef üst lig”
Başkan Berberoğlu’ndan sonra söz alan Teknik Direktör Ahmet Soğukpınar Baf Ülkü Yurdu’nun hedefinin bir üst lig olduğunu söyledi.
Yaptıkları ve yapacakları transferlerle güçlü bir takım kurmayı planladıklarını ve ilk etapta ilk altı içerisinde yer almayı hedeflediklerini ancak, centilmenlik ve disiplinin en önemli unsur olduğunu sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından antrenörler Orçun Volkan ile Ahmet Şen yönetiminde ilk antreman gerçekleşti. Bu arda Baf Ülkü Yurdu, Doğan Türk Birliği’nden kaleci Emre, TOL’dan Emrah ile Zümrütköy’den Serkan’ı bonservisli, A.Yeşilova’dan Barış ile Yenicami’den Özgür’ü kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

















