1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Atatürk’te oynamak istiyorlar
Atatürk’te oynamak istiyorlar

Atatürk’te oynamak istiyorlar

Yenicami A2 takımı antrenörü Emre Perçinci ve Mağusa Türk Gücü A2 antrenörü Talat Şentürk, Okullar Sahası’nın zemin olarak kötü olduğunu söyledi.

A+A-

Eren ŞİŞİK

A2 Süper Lig’de haftanın maçı olarak gösterilen Yenicami ile Mağusa Türk Gücü karşılaşması için geri sayım başladı. Maçlarını Okullar Sahası’nda oynayan Yenicami takımı, bu maçı Atatürk Stadı’nda oynamak için çalışmalara başladı. Mağusa Türk Gücü cephesi de maçın Atatürk’te oynanmasını istiyor.
Konuyla ilgili Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan Yenicami A2 takımı antrenörü Emre Perçinci ve Mağusa Türk Gücü A2 antrenörü Talat Şentürk, Okullar Sahası’nın zemin olarak kötü olduğunu söyledi.  İki teknik adam ayrıca sahada tribününün bulunmadığını ve soyunma odalarının da yetersiz olduğunu belirterek, böylesine güzel bir maçı Atatürk Stadı’nda A takım maçından önce oynamak istediklerini belirttiler.

Perçinci: “Bırakın gençler maçı final havasında yaşasın”
Yenicami A2 takımı çalıştırıcısı Emre Perçinci, “Okullar Sahası’nda tribün yok, soyunma odası yok, ayrıca futbolcular için Atatürk Stadı’nda maç oynamak ayrı bir heyecandır” diye konuşarak, gençleri daha çok motive etme adına bu maçı Atatürk’te oynamak istediklerini kaydetti. Bu futbolcuların geleceğin futbolcuları olduğunu aktaran Perçinci, “Gençlerin, bu güzel maçı final havasında yaşaması için bu maç Atatürk Stadı’nda oynansın” diye konuştu.

Şentürk: “Maçın Atatürk’te oynanmaması için hiçbir sebep yok”
Mağusa Türk Gücü A2 takımı çalıştırıcısı Talat Şentürk ise “Okullar Sahası’nda ne tribün var ne de doğru düzgün bir soyunma odası. Haftanın her günü antrenman ve maç yapılan bir saha ve zemini de çok kötü. Her iki takım da maçın Atatürk’te oynanmasını istiyor” diye konuştu. Şentürk ayrıca, gençlere özen gösterildiğinin dillendirildiğini fakat bunun uygulamaya konulmadığını da belirtti. Bu maçın Atatürk Stadı’nda oynanmaması için hiçbir sebep olmadığını kaydeden Şentürk, izleyicileri çok güzel bir maçın beklediğini ve A2 Ligleri’nde yer alan en iyi iki takımın maçının güzel bir zeminde ve güzel bir ortamda oynanmasının iki takım için ve seyirci için çok daha iyi olacağına inandığını aktardı.

Bu haber toplam 1534 defa okunmuştur