1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Amacımız farkı korumak”
“Amacımız farkı korumak”

“Amacımız farkı korumak”

K.Kaymaklı maçı öncesi son çalışmasını yapan lider Çetinkaya’nın teknik direktörü Turan Altay ““Amacımız var olan 4 puanlık farkı korumak ve son üç haftaya taşımak. Bu raddeden sonra bizi çok güzel futbol, çok farklı galibiyetlerden çok tek farklı galibiy

A+A-


YENİDÜZEN Spor Servisi


Süper Lig lideri Çetinkaya, yarın oynayacağı önemli Küçük Kaymaklı maçı öncesi son çalışmasını dün Taksim Sahası’nda gerçekleştirdi. Antrenmana omzundan sakatlığı bulunan Hasan Piro katılmazken, deneyimli kalecinin bu maçta oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı öğrenildi. Sarı kırmızılılar taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak hazırlıklarını tamamladı.

Altay: “İyi bir serimiz var”
Son antrenmanda Yenidüzen’in sorularını yanıtlayan Çetinkaya teknik direktörü Turan Altay, Mağusa Türk Gücü galibiyetinden dolayı güzel bir hafta geçirdiklerini söyledi. İkinci yarıda oynadıkları 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldıklarını hatırlatan deneyimli teknik adam “İyi bir serimiz var. Bu kadar başarılı olmamıza rağmen şampiyonluğumuzu diğer takımların ortaya koyduğu performanstan dolayı ilan edemedik” diye konuştu.

“Dört puanlık farkı son 3 haftaya taşımak istiyoruz”
Cuma gecesi oynayacakları Lefkoşa derbisine hazırlandıklarını belirten Altay, “Amacımız var olan 4 puanlık farkı korumak ve son üç haftaya taşımak. Bu raddeden sonra bizi çok güzel futbol, çok farklı galibiyetlerden çok tek farklı galibiyetler de mutlu edecektir” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1089 defa okunmuştur