1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 12 öğrenci daha tutuklandı
12 öğrenci daha tutuklandı

12 öğrenci daha tutuklandı

Mağusa’da 7 Kasım tarihinde kanunsuz topluluk oluşturarak kavga eden Kürt ve Ülkücü öğrenciler gözaltına alınmaya devam ediyor…

A+A-

Gamze Baykur

Mağusa’da 7 Kasım tarihinde kanunsuz olarak toplanan ve Mağusa’yı birbirine katan Kürt ve Ülkücü öğrenciler, kamera kayıtları incelendikçe tespit edilip gözaltına alınmaya devam ediyor. Polis, incelediği kamera kayıtlarından “Kanunsuz topluluk”, “Kasti hasar”, “Mülke tecavüz”, “Tecavüzkar alet taşıma”, “Kavga”, “Rahatsızlık” ve “Sulh ve sükunu bozucu hal ve harekette bulunma” suçlarına karıştığını tespit ettiği 2’si Kürt 10’u Ülkücü öğrenci olmak üzere 12 kişiyi daha gözaltına aldı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan 12 zanlı da teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

Kamera kayıtlarından tespit edildiler…
Olayın tahkikat memuru Müfettiş Muavini Ömür Dalkıran, 12 zanlının da 7 Kasım tarihinde Mağusa’da meydana gelen kayıtlarından “Kanunsuz topluluk”, “Kasti hasar”, “Mülke tecavüz”, “Tecavüzkar alet taşıma”, “Kavga”, “Rahatsızlık” ve “Sulh ve sükunu bozucu hal ve harekette bulunma” suçlarını işlediklerinin tespit edildiği açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Dalkıran, tüm zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur
Etiketler :