1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 1170 doz Pfizer Biontech aşı, Pazartesi teslim alınıyor
1170 doz Pfizer Biontech aşı, Pazartesi teslim alınıyor

1170 doz Pfizer Biontech aşı, Pazartesi teslim alınıyor

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Avrupa Birliği tarafından gönderilen ve 65 yaş üzeri kişilere yapılan 1080 doz Pfizer Biontech aşısının yapımının dün tamamlandığını açıkladı.

A+A-

Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, Avrupa Birliği tarafından gönderilen ve 65 yaş üzeri kişilere yapılan 1080 doz Pfizer Biontech aşısının yapımının dün tamamlandığını açıkladı. Bakan Pilli, 1170 doz Pfizer Biontech aşısının daha Pazartesi günü Avrupa Birliği’nden teslim alınacağını da açıkladı.

 

Salı günü aşılama başlıyor…

Salı gününden itibaren Pfizer Biontech için yeni aşılamanın başlayacağını açıklayan Pilli, “Bugün Pandemi Hastanesi, Güzelyurt Sağlık Merkezi ve Cengiz Topel Hastanesi'de Sinovac aşılanmasına devam etmektedir. Yarın bu merkezlere ek olarak Girne Akçiçek Haastanesi'nde de Sinovac aşılama uygulaması yapılacaktır. Ayrıca evde aşı yaptırmak isteyen ve merkezlere başvuramayacak olan ileri yaştaki kişiler için kayıtlar alınmakta olup hafta içinde Sağlık Bakanlığı ve yerel yönetimlere müracaat yapmaları yeterli olacaktır. Aşılar yerel yönetimler ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde randevu usulü yapılacaktır.”

Bu haber toplam 3156 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler