1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yuvaya dönüş
Yuvaya dönüş

Yuvaya dönüş

Koopspor daha önce anlaşma sağladığı Kemal Taşçı’ya imza attırdı

A+A-

Geride bıraktığımız sezon Kıbrıs Vakıflar Bankası Büyük Erkekler Ligi’nde Yakın Doğu Üniversitesi ile şampiyonluk yaşayan Kemal Taşçı, bir süre önce anlaşma sağladığı Koopspor’a resmi imzayı attı. Daha önce de uzun yıllar Koopspor formasını terleten ve başarılar elde eden Taşçı, “Yuvaya döndüğüm için mutluyum” dedi.

Formayı giydi

Sezonun tamamlanması ile birlikte oyuncu ile anlaşma sağlayan Koopspor, Taşçı ile dün bir aray geldi. Kooperatif Merkez Bankası’nda düzenlenen imza töreninde kulüp başkanı Talat Yalkut ve takımın koçu Emrah Güven de hazır bulundu. Basketbol Federasyonu tarafından belirlenen statü çerçevesinde serbest transfer hakkından yararlanan deneyimli oyuncu yeni takımının formasını giyerek resmi sözleşmeye imza attı.

“Yuvaya döndüğüm için mutluyum” diyen deneyimli oyuncu, “Kariyerimden en mutlu olduğum yere döndüm. Koopspor camiası büyüklüğünü ve aile gibi olan yapısını final serisinde göstermişti. Umarım desteklerini yeni sezonda da göreceğiz” dedi

“Kariyerimde en mutlu olduğum yerdeyim”

Transferi ile ilgili olarak Yenidüzen’e konuşan Kemal Taşçı, daha önce 4 yıl formasını giydiği Koop’a döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Taşçı, “4 yıl Koopspor forması giydikten sonra 3 yıl Yakın Doğu Üniversitesi’nin başarısı için ter döktüm. Kariyerimde en mutlu olduğum yere döndüğüm için oldukça mutluyum” ifadelerini kullandı.

Serbest transfer hakkından yararlanarak Yakın Doğu Üniversitesi’nden Koopspor’a transfer olan Kemal Taşçı, düzenlenen imza töreninde daha önce 4 yıl formasını giydiği Koopspor’a döndüğü için mutlu olduğunu belirtti

“Umarım taraftarın desteğini yeni sezonda da görürüz”

“Koopspor büyük bir camia ve buraya geldiğim için çok mutluyum” diyen Taşçı, “Geçtiğimiz sezon oynanan final serisinde Koopspor camiası büyüklüğünü ve aile gibi olan yapısını gösterdi. Umarım desteklerini yeni sezonda da göreceğiz” dedi. Hedefin şampiyonluk olduğuna vurgu yapan deneyimli oyuncu, geçtiğimiz yıllarda daha savunmaya yönelik oynadığını hatırlatarak kişisel olarak hedefinin hücum yönünü de geliştirerek takıma katkı koymak olduğunu sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 2556 defa okunmuştur
Etiketler : , ,