1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yönetimin istifası ardından Başbakan açıkladı
Yönetimin istifası ardından Başbakan açıkladı

Yönetimin istifası ardından Başbakan açıkladı

Kooperatif Merkez Bankası’nda yönetimin istifasının ardından gözler yeni atamalara çevrildi. Başbakan yeni atamaların önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı

A+A-

Meltem SONAY
Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu başkan ve üyelerinin görevlerinden istifa etmelerinin ardından gözler yeni atamalara çevrildi. YENİDÜZEN’e bilgi veren Başbakan Özkan Yorgancıoğlu Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu başkan ve üyelerinin istifa ettilerini doğruladı. Başbakan, konuyu kendi aralarında değerlendirdiklerini belirterek önümüzdeki günlerde gerekli atamaların yapılacağını açıkladı. “Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu başkan ve üyeleri kendi inisiyatifleri ile istifa ettiler. Takdir kendilerinindir. Bizler konuyu değerlendirdik, önümüzdeki günlerde gerekli atamalar yapılacak” diyen Başbakan yeni atamaların süratle yapılacağına işaret etti.

Ekdal: İstifa ettik
Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Taner Ekdal, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erkut ve üye Özker İldeniz ile birlikte Yönetim Kurulu’nda istifalarını doğruladı, istifa gerekçesine ilişkin açıklama yapmadı.

İstifayı sendika açıklamıştı
KOOP-SEN Genel Başkanı Mehmetali Güröz yaptığı yazılı açıklamada, Kıbrıs Türk Kooperatif Merkez Bankası Ltd. ve İştiraklerinin Yönetim Kurulu’nun istifa ettiğini, bu nedenle yapılacak grevin kaldırıldığını kaydetmişti.

Bu haber toplam 2609 defa okunmuştur
Etiketler : , ,