1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Englishouse’dan karne etkinliği
Englishouse’dan karne etkinliği

Englishouse’dan karne etkinliği

İngilizce dil okulu Englishouse’un yıl sonu karne etkinliği yapıldı.

A+A-

İngilizce dil okulu Englishouse’un yıl sonu karne etkinliği yapıldı.

Yıl sonu etkinliğinde 2,5 – 6,5 yaş arası minikler ve aileleri, karnelerini almanın sevincini doyasıya yaşadı. Öğretmenleri tarafından takdim edilen karnelerini büyük heyecanla alan çocukların gözlerindeki mutluluğu görülmeye değerdi.

Gecenin açılışı, müzikler eşliğinde öğrencilerin öğretmenleriyle el ele kırmızı halıda yürüyerek anne ve babalarına kavuşmaları ile oldu.

Etkinlikte minikler, velilere de duygu dolu anlar yaşattı. Englishouse kurucusu ve direktörü Önder Fahrioğlu, bir çocuğu sevmekle başlayan hikayelerinin her zaman da böyle devam edeceğini dile getirerek "vizyon, kalite ve zirve bizim çocuklarımızın” dedi.

Daima seven, sayan ve farklılıklara saygı duyan mutlu evlatlar yetiştirmek için yola devam edeceklerini vurgulayan Fahrioğlu, her şeyden ve en evvel Ulu Önder Atatürk'ün ilkelerinden ayrılmadan yürüyen evlatlar yetiştirmek için çabaladıklarını sözlerine ekledi.

Karne günü etkinliğine katılan veliler, çocukların mutluluğuna ortak olurken, Önder Fahrioğlu’na ve Englishouse ailesine teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1355 defa okunmuştur