1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yerliler son imzaları attı
Yerliler son imzaları attı

Yerliler son imzaları attı

Futbolda yerli oyuncular için belirlenen kiralık transfer dönemi sona erdi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından 2-21 Ocak 2019 tarihleri arasındaki yerli oyuncular için kiralık transfer dönemi sona erdi. Takımlar anlaşmaya vardıkları oyunculara transferin son gününde imza attırarak kadrolarına kattı. Yabancı uyruklu futbolcu transferi ise devam ediyor. Takımlar 25 Ocak Cuma gününe kadar yabancı oyuncuları kadrolarına katabilecek.

Piro ve Kibar Ocak ile, İrfan Yeşilova ile imzaladı

Türk Ocağı daha önce anlaşmaya vardığı iki isme transferin son gününde imza attırdı. Girne ekibi Merit Alsancak Yeşilova’dan renklerine bağladığı milli kaleci Hasan Piro’nun yanı sıra bonservisi Ozanköy’de bulunan ve ilk devrede Lefke forması giyen Deniz Kibar’a imza attırdı. Piro’nun transferine karşılık Yeşilova’ya kiralanan İrfan Özbay da yeni takımına resmi imzayı attı.

Rahmi Çelik Binatlı’da

İlk yarının ardından Lefke’den ayrılma kararı alan Rahmi Çelik’in de yeni takımı belli oldu. Transfer döneminde adı birçok takımla anılan Çelik, Binatlı’ya transfer oldu. Rahmi transferin son gününde Güzelyurt ekibine resmi imzayı attı.

Burak Emir imzaladı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün anlaşma sağladığı savunma oyuncusu Burak Emir yeni takımına resmi imzayı attı. Çetinkaya Gençlik Gücü’nden kiraladığı Emir’e karşılık Ümitcan Babahan’ın yeşil beyazlı ekibe vermişti.

Özbahar kardeşler Lefke’de

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke, Ali ve Yusuf Özbahar kardeşleri renklerine bağladı. Ligin ilk yarısında Türk Ocağı forması giyen Özbahar kardeşler, ikinci devrede kiralık olarak Lefke’nin başarısı için ter dökecekler.

Yenicami’de kiralıklar geri döndü

K-Pet Süper Lig’de ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Yenicami’de daha önce başka takımlara kiralık olarak verilen Hascan Kırmaz ve Eray Osman Halil’in siyah beyazlılara geri dönüş transferleri gerçekleşti. Hascan ilk devrede 1. Lig’de Mesarya, Eray Osman Halil ise ilk devrede Süper Lig’de Gönyeli forması giymişti.

Çağer Esentepe’de

Bir diğer Süper Lig ekibi Esentepe kadrosunu Ahmet Çağer ile güçlendirdi. Ligin ilk yarısında Karşıyaka forması giyen Çağer, Doğan Türk Birliği’ne geri dönmüş ve adı Ozanköy ile anılmıştı. Yeni takımının formasını giyen Çağer, kendisini Esentepe futbolcusu yapan imzayı attı.

Doğancı’dan takviyeler

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Doğancı da transferin son gününde kadrosuna takviyeler yaptı. Batı bölgesi ekibi ilk yarıda Esentepe forması giyen, bonservisi Yenicami’de bulunan Mahmut Amasyalı’ya imza attırdı. Doğancı ayrıca Küçük Kaymaklı’dan kaleci Süleyman Langer’i de kadrosuna dahil etti.

Hamitköy’den TC takviyesi

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy, kadrosuna Türkiye’den takviye yaptı. Türkiye 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor’da forma giyen, daha önce Türkiye U19 ve 20 milli takımlarında görev yapan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Mızrak kendisini Hamitköy futbolcusu yapan imzayı attı.

Bağcıl kadrosunu güçlendirdi

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl transferin son gününde kadrosunu güçlendirdi. Bostancı ekibi Merit Alsancak Yeşilova’dan Jeffrey Makoti’nin yanı sıra Doğancı’dan Cemal Cemsal ve son olarak Denizli forması giyen Hüseyin Küsbeci’yi renklerine bağladı.

Değirmenlik’ten takviyeler

K-Pet Birinci Lig’in ilk yarısını son sırada tamamlayan Değirmenlik kadrosuna transfer yapan bir diğer ekip oldu. Değirmenlik Dumlupınar’dan Onurhan Yalçın, Mustafa Çelik ve Cihangir’den Eser Yücel’i transfer etti.

Diğer transferler

Ligin ilk yarısında Esentepe forması giyen ve bonservisi Mağusa Türk Gücü’nde bulunan Mehmet Çil’in 1. Lig ekibi Maraş’a transferi gerçekleşti. Küçük Kaymaklı, Göçmenköy’den Umut Özkaan’ı renklerine bağlarken, Çetinkaya’dan Çağakan Kılıç da Ozanköy’e transfer oldu. Ozanköy ayrıca ilk yarıda Girne Halk Evi’nde oynayan MTG futbolcusu Lawrence Ogbe’yi, Gençlik Gücü’nden Özcan Saygı’yı ve bir dönem Türk Ocağı forması giyen Kaan Arsu’yu tansfer etti. Mormenekşe ise Mehmetçik’ten Halil Türen ile Y.Boğaziçi’nden Haşim Girgin’i kadrosuna dahil etti. Anıl Haklıgör ise Dumlupınar’dan Y.Boğaziçi’ne transfer oldu. İlk yarıda Mormenekşe’de yer alan Ali İmam ise Mesarya’ya transfer oldu.

yeniduzen-satin-aliniz-20190122092523.jpg

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur
Etiketler : ,