1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yenicami’de Adil kadro dışı
Yenicami’de Adil kadro dışı

Yenicami’de Adil kadro dışı

K-Pet Süper Lig şampiyonu Yenicami’de, Mağusa Türk Gücü ile anlaşma sağlayan Adil Uçar kadro dışı bırakıldı. Kulüp başkanı Kaan Kaner, “İmza atmadan son bir kez görüşmemizi istedim ama o sözünü tutmadı. Forma giymesi doğru olmazdı” dedi

A+A-

K-Pet Süper Lig'de şampiyonluğu haftalar öncesinden garantileyen Yenicami'de takımın önemli ismi Adil Uçar kadro dışı bırakıldı. Sezon sonunda serbest transfer hakkı olan ve önümüzdeki sezon için Mağusa Türk Gücü ile görüşüp anlaşmaya varan Adil Uçar'ın Yönetim Kurulu kararıyla kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Oyuncunun başka takıma transfer olduğu için kadro dışı bırakıldığı öğrenilirken, Adil Uçar'ın Yenicami yöneticilerine MTG ile anlaştığını önceden bildirdiği, Yenicami'nin de Adil'i kadro dışı bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Kaner: “Sözünü tutmadığı için kadro dışı kaldı”

Yenicami'de kulüp başkanı Kaan Kaner, Adil Uçar'ın kadro dışı kalması ile ilgili olarak açıklama yaptı. Kaner, Adil'in MTG'ye transfer olduğu için kadro dışı bırakılmadığını, kulübe verdiği sözü tutmadığı için kadro dışı kaldığını söyledi.

“İmza atmadan son kez görüşmesini rica ettim”

Kaan Kaner, “Adil'i kadroda tutmak için tüm şartları zorlayacağımı ona ilettim. Ona da istediği kulüple görüşüp şartları bana söylemesini ve imza atmadan önce de benimle son bir kez görüşmesini rica ettim.” dedi. Kaner, Adil'in bu isteğine olumlu cevap verdiğini ifade ederek, “Bana benimle görüşmeden imza atmayacağını söyledi. Adil bizim için önemli bir oyuncuydu, kendini burada kanıtladı ve burada şampiyonluklar yaşadı. Bunun üzerine kendisi MTG ile görüştü ve imza attı. Bana da toplantıda olduğum için haber veremediğini söyledi.” dedi.

“İmza atmadan gelseydi...”

Yenicami Başkanı, Adil'in MTG'den aldığı teklife imza atmadan kendilerine gelmesi durumunda zaten iyi bir şekilde ayrılacaklarını ifade ederek, “Halil Turan örneği var. Halil iyi bir teklif aldı ve biz bu parayı ona veremezdik. Bunun üzerine de iyi bir şekilde önünü açtık." dedi.

Milli takım için antrenman izni

Kaan Kaner ayrıca Adil'e milli takım olduğu için antrenmanlara katılabileceğini ancak maçlarda forma giyemeyeceğini ilettiklerini ifade ederek, "Sözünü tutmadığı için Yenicami formasını giymesi doğru olmazdı. Ancak biz yine de antrenmansız kalmasın diye ona imkan sunduk." diye konuştu.

Bu haber toplam 3553 defa okunmuştur
Etiketler : ,