1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. YDÜ’de Pandemi döneminde gazetecilik paneli
YDÜ’de Pandemi döneminde gazetecilik paneli

YDÜ’de Pandemi döneminde gazetecilik paneli

Yakın Doğu Üniversitesi “Pandemi Döneminde Gazetecilik: Kuzey Kıbrıs, Türkiye ve Dünya Pratikleri” konulu çevrimiçi bir panel gerçekleştiriyor.

A+A-

Yakın Doğu Üniversitesi “Pandemi Döneminde Gazetecilik: Kuzey Kıbrıs, Türkiye ve Dünya Pratikleri” konulu çevrimiçi bir panel gerçekleştiriyor. İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nün organize ettiği panel, 24 Kasım Salı günü saat 11.00’de başlayacak. İki saat sürecek panelde akademisyenler ile alanında deneyimli gazeteciler konuşma yapacak.

Panelde, Doğuş Üniversitesi’nden Prof. Dr. Barış Çoban “Pandemi Öncesinde ve Sonrasında Gazetecilik, Gözetim ve Karşı-Gözetim”, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. İbrahim Özejder “Kuzey Kıbrıs’ta Pandemi Döneminde Sosyal Medya Aktivizmi ve Siyasal Kararlar Üzerindeki Etkisi”, Dr. Derya Yüksek “Alternatif Medya ve Pandemi Sonrasında Dünya Tasarımları”, gazeteciler Ali Baturay (Haber Kıbrıs)  “Pandemi Döneminde Kıbrıs Türk Medyasındaki Değişim” ve Canan Onurer (Kıbrıs Postası) “Pandemi Döneminde Gazetecilik Sorumluluğunu Yeniden Keşfetmek” konularında sunumlar yapacak.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayça Demet Atay yaptığı açıklamada, tüm dünyada etkili olan Covid 19 salgınının birçok alanda olduğu gibi, gazetecilik meslek pratikleri üzerinde de bir takım etkileri olduğuna dikkat çekti. Atay, konunun tartışılacağı bir platform oluşturmak amacıyla paneli organize ettiklerini belirterek, ilgi duyan herkesin Yakın Doğu Üniversitesi’nin YouTube kanalından (https://www.youtube.com/watch?v=0SniyQxD0jk  adresinden) paneli takip edebileceğini kaydetti.

 

 

Bu haber toplam 1959 defa okunmuştur
Etiketler :