1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. YDK’lılar Nasa Uzay Yolunda
YDK’lılar Nasa Uzay Yolunda

YDK’lılar Nasa Uzay Yolunda

Dorana Turizm, Yakın Doğu Koleji işbirliğinde 26 Ağustos-2 Eylül 2019 tarihleri arasında kolej öğrencilerine NASA Kennedy Space Center Uzay Bilim Turu düzenliyor.

A+A-

 

 

Dorana Turizm, Yakın Doğu Koleji işbirliğinde 26 Ağustos-2 Eylül 2019 tarihleri arasında kolej öğrencilerine NASA Kennedy Space Center Uzay Bilim Turu düzenliyor.

Yakın Doğu Koleji öğrencilerinin hayallerini süsleyerek, dünya görüşlerini ve vizyonlarını değiştirecek Bilim Turu için rüya gibi bir gezi programı planlayan Dorana Turizm’in gezisinde öğrenciler, Miami, Orlando, Little Havana, South Beach, Universal Studios, Sea World, Millionaire’s Row ve Celebrity Homes gibi dünyaca ünlü bölgeleri gezmenin yanında, Kennedy Space Center’e giderek Uzay Mekiği Atlantis’i görme, fırlatma rampası  deneyimi yaşama, 4D Marsa yolculuk serüveni, Mars’a iniş ve Mars’da yürüyüş simulasyonu gerçekleştirme imkanı bulacaklar.

Ayrıca Yakın Doğu Kolej öğrencileri gerçek bir NASA Astronotuyla tanışıp, sohbet etme ve beraber öğle yemeği yeme fırsatı yakalayarak merak ettikleri konularda soru sorma ayrıcalığı yaşayacak.

Mavili: “NASA bilim turunu düzenlemenin mutluluğu içerisindeyiz”

NASA gezisi ile Yakın Doğu Koleji öğrencilerine benzersiz bir deneyim sunacaklarını söyleyen Dorana Turizm Pazarlama ve Organizasyon Birim Müdürü Hüseyin Mavili, NASA gezisi süresince alınan eğitim sonrasında, öğrencileri eğitim hayatlarında bir adım öne çıkaracak olan, isimlerine özel bir eğitim sertifikasına sahip olacak olmalarının ileriki yıllarda kendilerine çok büyük bir avantaj sağlayacağını belirtti. Geleceğimiz olan öğrencilerimize en iyi deneyimi yaşamalarını sağlayacak olan NASA bilim turunu düzenlemenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Mavili ayrıca; Dorana Turizm olarak bu gibi bilim ve araştırma turlarını önümüzdeki dönemde sürekli hale getirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

 

Bu haber toplam 2549 defa okunmuştur