1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yanıcı madde dökerek ateşe verdiler
Yanıcı madde dökerek ateşe verdiler

Yanıcı madde dökerek ateşe verdiler

Gönyeli’de bu sabaha karşı kundaklama meydana geldi, Ahmet Adışanlı’ya ait pick-up araca yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

A+A-

Gönyeli’de bu sabaha karşı kundaklama meydana geldi. Polisten verilen bilgiye göre, Ahmet Adışanlı’ya ait pick-up araca yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

Polis olayla ilgili şu bilgiyi paylaştı: 07.05.2022 tarihinde, saat 02:00 sıralarında, Gönyeli’de, Ahmet ADIŞANLI’ya ait ikametgahının garaj yolu içerisinde park halinde bulunan pick-up marka aracının motor bölümü üzerine, meçhul şahıs/şahıslar tarafından muhtemelen yanıcı madde dökülüp ateşe verilmek suretiyle yakılarak kasti hasara uğratılmıştır. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu bahse konu aracın ön bölümü tamamen yanarak zarar görmüştür. Soruşturma devam etmektedir.

Adışanlı: “Henüz net olmayan bir durum, kesin sonuç Türkiye’den gelecek sonuçlar neticesinde ortaya çıkacak”

Öte yandan aracı yanan Ahmet Adışanlı, iyi oldukları bilgisini paylaşarak, yaşananlarla ilgili yapılan inceleme ve emare alımı sonrası kesin sonuca ulaşılabilmesi için Türkiye’den gelecek sonuçların beklendiğini belirtti.

Ahmet Adışanlı’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşım şöyle:

“Dün gece yaşanan araç yanması ile ilgili olarak ;

Öncelikle arayan soran tüm dostlara yürekten teşekkür ederim.

Hepimiz iyiyiz her hangi bir sıkıntımız yoktur.

Aracıma gelen zararın ötesinde üzüldüğüm kısım henüz daha NET olmayan bir durumun araç kundaklaması olarak haber yapılmasıdır.

Polisin ve itfaiyenin yaptığı inceleme ve emare alımı sonrası kesin sonuca ulaşılabilmesi için Türkiye’den gelecek sonuçlar neticesinde ortaya çıkacaktır.

Umarım ki bir olayı haber yapmazdan önce Net sonuçlara dayanarak yayınlanması daha doğru bir davranış olacaktır. Sağlıkla kalın”

 

Bu haber toplam 1964 defa okunmuştur
Etiketler : ,