1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yalova sezonu açtı
Yalova sezonu açtı

Yalova sezonu açtı

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yalova Spor Kulübü dün Fikri Karayel Stadı’nda yaptığı idmanla sezonu açtı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Süper Lig’in yeni ekiplerinden Yalova Spor Kulübü dün Derviş Dağman ve Haldun Oktay önderliğinde Fikri Karayel Stadı’nda yaptığı idmanla sezonu açtı.
Takım antrenörü Derviş Dağman hedeflerinin Süper Lig’de play-out oynamamak olduğunu belirtirken, Süper Lig’deki ilk sezonları için yüksek hedef koymanın yanlış olacağını söyledi.
Takımın kadro yapısına da değinen Dağman, geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkan kadroyu koruduklarını, bunların üzerine kiralık olarak verdikleri oyuncuların takıma katıldığını söylerken, takıma takviye yapacaklarının da altını çizdi.

“Bonservis bedelleri yüksek”

Yerli transferde dört isimle anlaştıklarını belirten Dağman, bu futbolcuların isimlerini açıklamanın henüz doğru olmayacağını söyleyerek, Süper Lig’deki takımların transfer politikalarını eleştirdi.
Dağman, 2-3 takım dışında tüm takımların aynı olduğunu vurgulayarak, ülkemizde ödenen boservis bedelleri ve futbolcu maaşları konusunda sitemde bulundu.
Yabancı transferde ise Hollanda’dan 2 futbolcu getirteceklerini, bu futbolcular ile anlaştıklarını belirten Dağman, yabancıların kaliteli olması gerekliliğini vurguladı.

Bu haber toplam 1527 defa okunmuştur
Etiketler : ,