
Yağmurlara rağmen Erhürman’a yoğun ilgi
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, seçim çalışmaları kapsamında Güzelyurt’ta halka buluştu.
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, seçim çalışmaları kapsamında Güzelyurt’ta halka buluştu.
Yağmurlu havaya rağmen bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Erhürman, vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini ve vizyonunu paylaştı.
Erhürman, konuşmasında birlik, üretim ve adalet vurgusu yaparak, ülkenin geleceği için planlı ve kararlı bir yönetim anlayışı sunacağını belirtti. Bölge halkının sorunlarını dinleyen Erhürman, tarımdan ekonomiye kadar birçok konuda çözüm önerilerini anlattı.
Ziyaret sırasında vatandaşlarla samimi sohbetler eden Erhürman, “Bu ülkenin potansiyeline inanıyoruz. Emeğin karşılık bulduğu, adaletin ve liyakatin esas alındığı bir düzeni hep birlikte kuracağız” ifadelerini kullandı.
Güzelyurt’taki buluşma, coşkulu kalabalığın alkışları ve destek mesajlarıyla devam etti.















