1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. İki zanlı daha mahkemeye çıkarıldı
İki zanlı daha mahkemeye çıkarıldı

İki zanlı daha mahkemeye çıkarıldı

Başbakan Ersan Saner’in görüntülerinin yer aldığı ve yasa dışı olarak kaydedilerek yayınlanan skandal videoyla ilgili dün akşam tutuklanan iki kişi bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

A+A-

Başbakan Ersan Saner’in görüntülerinin yer aldığı ve yasa dışı olarak kaydedilerek yayınlanan skandal videoyla ilgili dün akşam tutuklanan iki kişi bugün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Zanlılar, M.Ö. ve C.S. hakkında mahkeme 2 gün tutukluluk emri verdi. Polis, mahkemede videonun, zanlı M.Ö’nün teşviki ile zanlı C.S. tarafından geri getirildiğini anlattı.

Yasa dışı olarak kaydedilerek yayınlanan skandal videoyla ilgili tutuklu sayısı beşe çıktı.

Polis yürütülen ileri soruşturmada önceki akşam tutuklanan N.P.G’nin çektiği ve sildiği videonun zanlı M.Ö’nün teşviki ve C. K.’nin yardımı ile zanlı C.S. tarafından henüz tespit edilemeyen bir yöntemle geri getirildiğinin itiraf edildiğini anlattı.

Mahkemede bu yöndeki araştırmalar ve soruşturmanın devam ettiğini ifade eden Polis, iki zanlı hakkında 2 gün tutukluluk talep etti. Mahkeme, zanlılar, M.Ö. ve C.S’nin 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Soruşturma derinleşti…

Yasa dışı olarak kaydedilerek yayınlanan video soruşturmasında dün üç kişinin tutuklanmasıyla yürütülen soruşturma derinleşti.

Soruşturma kapsamında iki kişi daha dün akşam poliste sorguya alındığı ve ardından bugün mahkemeye çıkarıldı.

Hatırlanacağı üzere; Başbakan Ersan Saner’in iddiasıyla “Teknolojik olanaklardan alabildiğince yararlanılarak kurgulanan" skandal video ile ilgili P.G isimli bir kadınla, C.K ve G.S isimli iki erkek zanlı tutuklanmış, dün mahkeme huzuruna çıkarılmıştı.

Zanlılarla ilgili üç gün tutukluluk alınmıştı.

 

Bu haber toplam 3481 defa okunmuştur
İlgili Haberler