1. HABERLER

  2. SPOR

  3. UKÜ ve YDÜ finalde
UKÜ ve YDÜ finalde

UKÜ ve YDÜ finalde

Hentbol Büyük Erkekler Ligi’nde finalistler belli oldu

A+A-

Hentbol Büyük erkekler liginde önceki akşam oynanan yarı final play off ikinci maçında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) rakiplerini mağlup ederek finale yükseldiler

Hüseyin KIRAL
Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Hentbol Büyük erkekler liginde finalin adı kondu. Önceki akşam oynan play off yarı final ikinci maçlarında da rakiplerini ikinci kez mağlup eden Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ve Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) finale adını yazdıran takımlar oldu.
Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) karşılaşmasını bir sayı farkla 27-26 kazanan UKÜ Hentbol Büyük Erkek takımı, seride durumu 2-0 yaparak finale yükseldi.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan bir diğer Hentbol Büyük Erkek play off yarı final ikinci maçında yine Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), rakibi Yükseliş hentbol takımını 34-28 yenerek finalde UKÜ’nin rakibi oldu.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda 28 Mayıs akşamı oynanacak olan final karşılaşması saat 19.30’da başlayacak, final maçı öncesi ise saat 18.00’de GAÜ ile Yükseliş üçüncülük maçı oynayacak.

Bu haber toplam 1384 defa okunmuştur
Etiketler :