1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ’den uluslararası organizasyon
UFÜ’den uluslararası organizasyon

UFÜ’den uluslararası organizasyon

Uluslararası Final Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Uluslararası Turizm ve Otelcilik Okulları Birliği (EURHODIP)’in genel kurulu KKTC’de Acapulco Otel’de gerçekleşti

A+A-

Uluslararası Final Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, turizm ve turizm eğitimi alanında dünyanın en önemli ve seçkin kuruluşlarından biri olan Uluslararası Turizm ve Otelcilik Okulları Birliği (EURHODIP)’in genel kurulu KKTC’nde Acapulco Otel’de gerçekleştirildi. EURHODIP’in 86. genel kurulu çerçevesinde adada bulunan yabancı misafirlerin katılımıyla Uluslararası Final Üniversitesi Gastronomi Mutfağı’nda Osmanlı-Türk Muftağı ve Kıbrıs Mutfağı konulu bir de atölye çalışması gerçekleştirildi.  

Avrupa’nın bilinen en iyi otelleri ve turizm ve mutfak sanatları okullarının da içinde olduğu 37 ülkeden 180 üyesiyle turizm eğitimi alanında ciddi faaliyetler yürütmekte olan EURHODIP’in 86. genel kurulu 15 Mayıs’ta Uluslararası Final Üniversitesi ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi. EURHODIP’in her yıl iki farklı ülkede gerçekleştirilen genel kurulunun bu yılki KKTC’de gerçekleştirilmesi KKTC turizmi ve eğitim sektörünün organizasyon kapsamında adada ağırlanan misafirler tarafından daha yakından tanınması bakımından önem arz ediyor.

eurhodip-ufu-2.jpg

eurhodip-ufu-1.jpg

Bu haber toplam 2135 defa okunmuştur