1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ’de başarılı öğrenciler sertifikalarını aldı
UFÜ’de başarılı öğrenciler sertifikalarını aldı

UFÜ’de başarılı öğrenciler sertifikalarını aldı

Uluslararası Final Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde “Yüksek Şeref” ve “Şeref” başarı sertifikası almaya hak kazanan 85 öğrenciye, Kongre Salonu’nda düzenlenen törenle belgeleri verildi.

A+A-

Uluslararası Final Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde “Yüksek Şeref” ve “Şeref” başarı sertifikası almaya hak kazanan 85 öğrenciye, Kongre Salonu’nda düzenlenen törenle belgeleri verildi.  Törene Üniversite yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı. 14 programda “yüksek şeref” ve “şeref” sertifikası almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdullah Öztoprak ve fakülte dekanları tarafından dağıtıldı.

Başarı örnek teşkil etmeli

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi “Yüksek Şeref” ve “Şeref” sertifika töreninde açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak öğrencileri, ailelerini, başarılarında emeği olan Uluslararası Final Üniversitesi öğretim kadrosunu kutlayarak başarılarının devamını diledi. Öztoprak, başarının devamı için sistemli ders çalışmanın yanı sıra sosyalleşmenin de önemine değinerek, öğrencilere “Arkadaşlarınızla da buluşun, faydalı programlar bularak televizyon da seyredin, hobilerinize de zaman yaratın” önerisinde bulundu.

 

 

Bu haber toplam 1589 defa okunmuştur