1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. UFÜ, uluslararası konferansa katkı yaptı
UFÜ, uluslararası konferansa katkı yaptı

UFÜ, uluslararası konferansa katkı yaptı

Uluslararası Final Üniversitesi’nin katkılarıyla matematik ve mühendislik alanında uluslararası konferans

A+A-

 

Uluslararası Final Üniversitesi’nin de arasında bulunduğu seçkin üniversiteler tarafından düzenlenen İkinci Uluslararası Hesaplamalı Matematik ve Mühendislik Bilimleri Konferansı (The Second International Conference on Computational Mathematics and Engineering Sciences), 20 – 22 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi. Konferans, eğitim öğretim faaliyetlerinin yanında bilimsel çalışmalara da önem veren Uluslararası Final Üniversitesi ile Fırat Üniversitesi, Fas Üniversitelerinden biri olan Moulay Ismail Üniversitesi tarafından gerçekleştirildi. Konferansa dünyanın çeşitli ülkelerinden 280 akademisyen katıldı. Uluslararası Final Üniversitesi’ni konferansta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karay, sunduğu bildiriyle temsil etti.

KONFERANSA 280 AKADEMİSYEN KATILDI

Uluslararası Final Üniversitesi’nin de katkı koyduğu konferansta, Hesaplamalı matematik ve mühendislik bilimleri alanlarındaki çalışmaların sunulduğu araştırmacılar ve profesyoneller için teorik, uygulamalı matematik ve mühendislik bilimlerindeki son gelişmeler ele alındı.

KARAY, BİLİMSEL ARAŞTIRMA SONUÇLARINI AKADEMİSYENLERLE PAYLAŞTI

Uluslararası Final Üniversitesi’ni konferansta İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karay da bir bildiri sundu. Karay, “Genişletilmiş Petri Ağlarını Kullanarak Dağıtılmış İş akışı İşlemlerinin Modellenmesi” başlıklı makalesini katılımcılara sundu.

 

 

Bu haber toplam 1641 defa okunmuştur