1. HABERLER

  2. SPOR

  3. U17 Ligi’nde yarı finalistler belirlendi
U17 Ligi’nde yarı finalistler belirlendi

U17 Ligi’nde yarı finalistler belirlendi

U17 Ligi’nde Baf Ülkü Yurdu, Çetinkaya ve Mağusa Türk Gücü’nün ardından Yenicami de yarı finale adını yazdırdı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen U17 Ligi’nde yarı finalistler belirlendi. Önceki gün Mağusa Türk Gücü, Çetinkaya ve Baf Ülkü Yurdu takımları yarı finalist olurken, son yarı finalist de dün oynadığı maçı kazanan Yenicami oldu.

 

Son yarı finalist Yenicami

Kupada Çeyrek Final eşleşmelerinde Mağusa Türk Gücü, rakibi Gönyeli’yi iki maçta da mağlup ederek adını yarı finale yazdırırken, Çetinkaya ilk maçta berabere kaldığı Binatlı’yı mağlup ederek tur atlamıştı. Baf Ülkü Yurdu, Yonpaş Dumlupınar karşısında iki karşılaşmayı da kazanıp yarı finale yükselirken, Yenicami de Düzkaya’yı iki maçta da aynı skorla geçerek yarı finale yükseldi.

 

Yarı final eşleşmeleri

U17 Ligi’nde bu sonuçlarla yarı final eşleşmeleri de belirlendi. Buna göre yarı final eşleşmelerinde Baf Ülkü Yurdu ile Çetinkaya eşleşirken, Yenicami de Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak. U17 Ligi’nde Yarı Final 1.maçlarının 12-13 Ocak 2019 tarihlerinde oynanması bekleniyor. Çift maç eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmalarda tur atlayan takımlar finalde boy gösterecek.

Bu haber toplam 2013 defa okunmuştur