1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tutuksuz yargılanacak...
Tutuksuz yargılanacak...

Tutuksuz yargılanacak...

Mağusa’da faaliyet gösteren Kooperatif Bankası DAÜ 1 Şubesinde çalışan ve bankadan 370 bin 740 TL para sirkat eden zanlı H.T dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı...

A+A-

Mağusa’da faaliyet gösteren Kooperatif Bankası DAÜ 1 Şubesi’nde çalışan ve 2007-2017 yılları arasında kendisine ATM cihazına yatırması için verilen muhtelif miktarlardaki paraları eksik yatırarak 370 bin 740 TL parayı sirkat etmekle suçlanan zanlı H.T almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Müstahdem tarafından sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak dün yeniden mahkemeye çıkarılan zanlı İnanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

Tahkikat tamamlandı...

Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Melis Tahsiner, zanlı H.T 2007-2017 yılları arasında Mağusa’da müstahdemi olarak çalışmakta olduğu Kooperatif Bankası DAÜ 1 Şubesi’nde kendisine tediye fişiyle teslim edilen muhtelif miktarlardaki paraları 8015 numaralı ATM cihazına yatırması için teslim edilmesine rağmen bankamatik cihazına nakit paraları yükleme işlemlerini yaptığı sırada yatırması gereken paralardan eksik para yatırıp sisteme tam yükleme yaptığını göstererek bu paralar içerisinden toplam 370 bin 740 TL parayı sirkat ettiğini açıkladı. Zanlı H.T 6 Ekim tarihinde tespit edilerek mahkeme emri ışığında tutuklandığını belirten Tahsiner, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini ve suçunu itiraf ettiğini söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığı belirten Tahsiner, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Teminata bağlandı...

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Gökhan Asafoğulları, zanlı H.T kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 5 bin TL nakdi teminat ödemesine, 1 KKTC vatandaşının 100 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada 2 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi.

 

 

 

Bu haber toplam 2553 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler