1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tüp gaza zam: 68'den 90'a!
Tüp gaza zam: 68'den 90'a!

Tüp gaza zam: 68'den 90'a!

Ev tipi 10 kiloluk tüp gaza zam geldi. 68 TL'lik gazın fiyatına değişen oranlarda zam yapıldı.

A+A-

Ev tipi 10 kiloluk tüp gaza zam geldi. 68 TL'lik gazın fiyatına değişen oranlarda zam yapıldı. YENİDÜZEN’e bilgi veren Jetgaz yetkilileri gazı 90 TL'ye satacaklarını açıklarken, Koopgaz fiyatı 89 TL olarak belirledi. İntergaz'dan yapılan açıklamada da gazın 90 TL’ye satılacağı açıklandı. 

Karma Hayvan Yemi Harup Ürünü ve LPG Üretim Pazarlama Kooperatif Ltd Müdürü Nevzat Nevzat BRT’ye yaptığı açıklamada, 10 kiloluk tüp gazın 89 TL’den satılmaya başlandığını belirtti. Dünya piyasalarındaki dövizin yükselmesiyle TL’de değer kaybı yaşandığını ifade eden Nevzat Nevzat, LPG’ye dünya piyasalarından zam geldiğini bundan dolayı bu artışın yapıldığını dile getirdi ve “hem döviz hem de LPG’nin dünya piyasalarındaki artışından dolayı tüp gazın fiyatında ciddi artış oldu” dedi.

Binboğa Kooperatifçilik bilinci ile hareket ederek maliyetleri en az seviyede tutarak 89 TL’den satmaya karar verdiklerini ifade eden Nevzat Nevzat, “Kooperatif piyasada dengeleyici bir unsur olduğu için, fiyat bu şekilde belirlendi aksi halde tüm gazın 90 TL’nin üzerinde satışı olacaktı” dedi. 

İntergaz da bugünden itibaren gazı 90 TL’ye satacağını açıkladı. 73 TL’den satışta olan ev tipi tüp gazın fiyatı haziran ayında 68 TL’ye düşmüştü.

Bu haber toplam 3882 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,