1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Transferde ilk dönem tamamlanıyor
Transferde ilk dönem tamamlanıyor

Transferde ilk dönem tamamlanıyor

Serbest transfer müracaatları bugün, Süper Lig ve Birinci Lig için belirlenen yerli oyuncu transferi ise yarın sona erecek.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından belirlenen transfer dönemlerinden ilki sona eriyor. Serbest transfer müracaatları bugün, Süper Lig ve Birinci Lig için belirlenen yerli oyuncu transferi ise yarın sona erecek. Takımlar bu bağlamda anlaşma sağladıkları oyunculara KTFF’de resmi imzaları attırmaya devam ediyor.

MTG’den üç imza

Süper Lig’de iddialı bir kadro kurarak şampiyonluğa oynamak isteyen Mağusa Türk Gücü dün üç futbolcuya imza attırdı. MTG serbest transfer hakkı bulunan Adil Uçar’ın yanı sıra Cihangir’den transfer ettiği Halil Turan’a dün KTFF’de imza attırdı. MTG ayrıca yabancı uyruklu futbolcu kapsamında bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan Samuel Zokou’yu da adaya getirerek renklerine bağladı.

 

G.Gücü’nde takviyeler sürüyor

Süper Lig’in bir diğer ekibi Gençlik Gücü’nde transferde hareketlilik yaşayan kulüplerden. Yeşil beyazlılar geçtiğimiz yıl da takımda Yenicami’den kiralık olarak forma giyen Hascan Kırmaz ve kaleci Çağatay Gürler’i yeniden kadrosuna dahil etti. G.Gücü bu oyuncuların yanı sıra GAÜ Çetinkaya’dan sağ bek mevkisinde görev yapan Hakan Karacaoğlu’nu kiraladı.

Yenicami Güvensoy ile imzaladı

Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami de dün KTFF’de bir transfere resmiyet kazandırdı. Yenicami serbest transfer hakkı bulunan ve bu hakkı kendisinden yana kullanan Salih Güvensoy’a resmi imzayı attırdı.

Arnavut yeniden Görneç’te

Yeni sezonda Birinci Lig’de mücadele edecek olan Görneç de takviyelerini sürdürüyor. Daha önce de Görneç forması giyen ve bonservisi Küçük Kaymaklı’da bulunan Mustafa Arnavut, kendisini bonservisli olarak yeniden Mesarya ekibinin futbolcusu yapan imzayı attı. Arnavut daha önce 2014 – 2015 sezonunda Görneç forması giymişti.

 

 

 

 

Bu haber toplam 1553 defa okunmuştur
Etiketler : , ,