1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. TOL’un kalesinden İstanbul’da başkanlığa
TOL’un kalesinden İstanbul’da başkanlığa

TOL’un kalesinden İstanbul’da başkanlığa

Dünyanın ilgiyle izlediği İSTANBUL seçiminde başkan olan Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ekrem İmamoğlu’nun yolu Kıbrıs’tan da geçti.

A+A-

 

Dünyanın ilgiyle izlediği İSTANBUL seçiminde başkan olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Ekrem İmamoğlu’nun yolu Kıbrıs’tan da geçti.

Bir dönem Türk Ocağı Limasol takımının kaleciliğini yapan Ekrem İmamoğlu, adanın en önemli derbilerinden Doğan-Ocak rekabetlerine de tanıklık etti.

1989-90 futbol sezonundan adada yüksek öğrenim gördüğü süreçte Türk Ocağı Limasol forması giyen İmamoğlu, ardından yüksek öğrenimine yatay geçişle İstanbul’da devam etti.

İmamoğlu, geçtiğimi yıl düzenlenen anı maçına da katıldı, adalı dostlarıyla hasret giderdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı öncesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu, üç ay içerisinde tüm Türkiye, şimdi de Anadolu’nun sınırlarının ötesine ismini duyurdu.

EKREM İMAMOĞLU KİMDİR?

Ekrem İmamoğlu, 1970`te Trabzon’da doğdu. Trabzon Lisesi’nden sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nden mezun olarak yine İstanbul Üniversitesi’nde İnsan Kaynakları ve Yönetimi bilim dalında Yüksek Lisans eğitimi aldı. 1992`de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı. Trabzonspor Futbol Kulübü, Trabzonspor Basketbol Kulübü ve Beylikdüzüspor Kulübü’nde yöneticilik yaptı. 2009’da CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı oldu. 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediye Başkanı seçildi. Beylikdüzü’nün sosyal ve kültürel hayatında etkin rol oynayan İmamoğlu, birçok sivil toplum kuruluşunda çalıştı. Evli ve 3 çocuk babası olan İmamoğlu, 1991’den bu yana Beylikdüzü’nde yaşıyor.

TOL'DAN KUTLAMA

Türk Ocağı Limasol, İmamoğlu ile ilgili mesaj yayınladı; Kulübümüz eski sporcularından Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Başkanı seçildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Türk Ocağı Limasol Spor kulübü olarak,Sayın İmamoğluna bu önemli görevinde başarılar dileriz.

tto.jpg

guvenc-hoca.jpg

Türk Ocağı'nın unutulmaz isimlerinden, öğretmen ve bürokrat Güvenç Erseven, geçtiğimiz yıllarda Ekrem İmamoğlu'na katkıları nedeniyle teşekkür etmişti.

 

foto-2-004.jpg

Ekrem İmamoğlu,Türk Ocağı Limasol'un unutulmaz golcülerinden Orhan Kaptan'la

Bu haber toplam 14233 defa okunmuştur
Etiketler : , ,