1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. TKP-YG, Gaziköy halkıyla buluştu
TKP-YG, Gaziköy halkıyla buluştu

TKP-YG, Gaziköy halkıyla buluştu

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP) ile Birleşik Kıbrıs Partisi’nin oluşturduğu Değişim ve Kurtuluş İttifakı milletvekili adayları, Gaziköy halkıyla buluştu.

A+A-

Toplumcu Kurtuluş Partisi Yeni Güçler (TKP) ile Birleşik Kıbrıs Partisi’nin oluşturduğu Değişim ve Kurtuluş İttifakı milletvekili adayları, Gaziköy halkıyla buluştu.

TKP Yeni Güçler’den yapılan açıklamaya göre, spor kulübü lokalinde toplanan vatandaşlara seslenen Başkan Mehmet Çakıcı, zor ve değişik bir dönemden geçildiğini belirterek, mevcut yapıdan bıkan insanların bir araya gelme vaktinin geldiğini kaydetti.

“Değişim Kurtuluştur” sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Çakıcı, ziyaret ettikleri bölgelerde seçim bildirgesinde yer alan maddeleri anlattıklarını, olumlu yönde geri dönüşler almanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Çakıcı, “Sosyal devletin her vatandaşına bir iş sağlamasının, Anayasal hak olmasına rağmen, pek çok insanın işsizliğe ve açlığa mahkum edildiğini üzülerek görmekteyiz” dedi. 

Bu konuların üzerine gidilerek radikal önlemlerin alınma zamanının geldiğini belirten Çakıcı,  işsiz kalan vatandaşlara sosyal güvenlik yatırımına bakmaksızın, her evin en az bir gelirinin bulunduğu yaşam standardının yaratılacağını kaydetti.

Çakıcı, yoksulluk sınırında yaşamaya çalışan vatandaşların elektrik ve su faturalarına devlet desteğinin sağlanacağını da belirterek, kaynağın vergi reformu ile yapılacak gelirden sağlanacağını söyledi.

“TORPİL İLE VATANDAŞLIĞA SON VERİLECEK”

Çakıcı, seçim kampanyalarında yer alan projelerle ilgili açıklamalarda bulunarak, vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Bir vatandaşın son dönemde verilen vatandaşlıklarla ilgili sorusuna karşılık Mehmet Çakıcı, yeni vatandaşlık yasasının geçirileceğini kaydetti.

Çakıcı, haksız ve insan onurunu zedeleyen torpille vatandaşlığa son verilmesi gerektiğini belirterek,  hak edenin sırasıyla vatandaş olmasının demografik yapının korunması açsından son derece önemli olduğunun altını çizdi.

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur
Etiketler : ,