1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Terminal, delik deşik!
Terminal, delik deşik!

Terminal, delik deşik!

Lefkoşa’daki Otobüs Terminali’ndeki çukurlardan dert yanan şoförler, araçlarının her ay binlerce liralık zarara uğradığını savundu…

A+A-

Lefkoşa’daki Otobüs Terminali alanı içerisinde oluşan çukurlar yüzünden yol mayın tarlasına döndü. Sürekli terminal alanını kullanan ve bu durumdan büyük mağduriyet yaşadığını ifade eden şoförler ise “Açılan bu çukurlar kapansın, kimse mağdur olmasın” diyerek isyan etti.

Çukurların uzun süreden beridir bu şekilde olduğuna dikkat çeken ve her ay binlerce lira zarar ettiğini ifade eden bazı otobüs sürücüleri, asfaltta açılan çukurları kendi imkânlarıyla kapatmaktan yorulduklarını da söyledi.

cuk.jpg

“Araçlarımız zarar görüyor”

Bu durumdan mağdur olduğunu dile getiren bazı şoförler, “Terminalin her yerinde derinliği 10 santimi bulan çukurlar var,  araçlarımız zarar görüyor. Aldanıp da bu çukura hızlı girseniz aracınız hemen makinistlik oluyor, nereden baksanız bin 500 TL zarar ediyoruz. Çukurlara düşememek için veya düşmek zorunda kalırsak da en az hasarla atlatabilmek için cambazlık yapıyoruz, yol adeta mayın tarlasına dönüştü” diyerek yetkililerden kalıcı çözüm istedi.

yeniduzen-satin-aliniz-402.jpg

Bu haber toplam 1894 defa okunmuştur
Etiketler :